Nie byłeś;)
Printable View
Bociek a swoją drogą bo tyś jest dłużej Alfiorzem niż Polska po odzyskaniu niepodległości - byś pomógł bo kumaty z ciebie chłop , znasz się na sprawach organizacyjno-formalnych :) Pochytałbyś cos tymbardziej ,że dzionki masz wolne jak się na nocki pracuje :) .
Wiesz co jo mom ...
Patrz ponizej :p
no i jeszcze ino dodam , że z ganinexem to już całkiem nic wspólnego nie chca mieć
jo już z nimi mioł ...
Ja się oczywiście zapisałem :) możliwe że przyjadą obiema alfami :) ale to kwestia finansów :) jedną na pewno się pojawię :)
Słuchajcie, miałam taką myśl odnośnie rozreklamowania tego wydarzenia. Ktoś już wcześniej coś o tym wspominał. Nie wiem, czy organizatorzy będą coś przygotowywać, ale myślałam, o małych ulotkach, które możnaby wkładać za wycieraczki Alf. Być może nie-Alfisti też by się zdecydowali wziąć w tym udział, a im więcej osób się o tym dowie, tym większa szansa na powodzenie - czyli zebranie tych 600 Alf. Ze swojej strony nie mogę zaproponować profesjonalnych wydruków, ale mogę zaproponować "domowe" wydruki - gdyby ktoś był w stanie stworzyć ulotkę (mogłaby nawet być taka, jak na stronie AR-GS), to bym mogła ileś sztuk wydrukować w pracy na kolorowej drukarce, i nawet zalaminować, takie sprzęty biurowe mam. I wkładać za wycieraczki. Co Wy na to? Chyba, że organizatorzy coś takie zrobią, to dawajcie znać.
Formularz i jego regulamin za bardzo wykorzystuje dane osobowe. Czy jak dojdzie do bicia rekordu to osoby bez formularza nie będą przyjmowane?
Formularz jest dla jakiejś tam orientacji w ilości uczestników "pewnych" bo klikać na FB to se każdy może :) . Co do ulotek to ta sprawa jest w toku . Wiemy ,że nie każdy ma FB i nie każdy jest członkiem Alfaholików a akurat może mieć chęć wzięcia udziału w tej imprezie . Ogólnie pomysłów na elementy "propagandy" mamy sporo ale tu się rodzi kwestia dogadania ze sponsorami i ich wkład całe przedsięwzięcie . Obecnie dogadujemy sprawe z miastem bo po co drukować ulotki jak jeszcze na 100% nie wiadomo czy Gliwice czy Katowice . Na bierząco będziemy wstawiać na forum i na FB info z postępów w temacie .
to rozumem, że formularz ma być tylko do zorientowania się. Jak nik swój wpiszę z forum to będzie wystarczające?
wysłane z noki 6310i
Cinas nie róbmy z tego formularza znowu "teczki z tajnymi danymi " . Podejdzcie trochę poważnie do sprawy . Nikt nie prosi was o dane kontaktowe ,adresowe . W szkole też nickiem się nie posługiwaliście , na codzień nie przedstawiasz się Cinas :) . A to ,że istniejesz na portalach społecznościowych i masz skrzynkę pocztową do której rejestracji podawałeś swoje dane to i tak cię wywiad namierzy :P . Chopy jesteśmy z jednej ekipy , tak samo zakręceni na punkcie marki . Ja to powtarzam od zawsze : Dla mnie Grupa Śląska to tylko jak tu na forum regionalny podział . Tam se godomy i tyle . Ja się nigdy nie wyprę tego forum i nigdy nie ściągnąłbym naklejek ,ramek reprezentujących to forum bo tu się zaczęła moja historia . Tylko traktuje Alfaholików jako "matke rodzicielkę" - klub ogólnopolski a Grupe Śląską jak swoje podwórko . Ze swojej strony mogę wam zagwarantować ,że nikt waszych imion do niczego nie wykorzysta ( jedynie wewnętrznie -jak pisałem do zliczenia osób a także do "tablicy pamiątkowej" gdzie chcielibyśmy wpisać wszystkich uczestników ) , nie będziecie dostawać spamów na skrzynkę itd . W zamiarze jest stworzenie odpisów dyplomu z rekordu ( bo oryginał spocznie -jak się uda pobić rekord - w Ganinexie , oczywiście do wglądu ) i myślę ,że każdy by chciał takowy odpis ze swoim imieniem i nazwiskiem na ścianie powiesić :) . To są jeszcze odległe plany ale to nie ma być tylko ustawienie aut i przejazd . Mają być gadżety i jakieś pamiątki z wydarzenia . Więc proszę was w imieniu organizatorów o wsparcie bo ten ogrom spraw do ogarnięcia przeraża mnie i wszystkich w to zaangażowanych. To nie jest kolejny spocik z grilem jak by się wydawało :P