Auto idzie do znajomego mechanika, sprawdzi czy do roboty jest duzo, czy bardzo duzo, ocenimy koszt i od nowego roku jedziemy z tematem, wyleczylem sie z lakierowanych zderzakow, musze zamontowac plastikowe jak w orginale :)
Printable View
Auto idzie do znajomego mechanika, sprawdzi czy do roboty jest duzo, czy bardzo duzo, ocenimy koszt i od nowego roku jedziemy z tematem, wyleczylem sie z lakierowanych zderzakow, musze zamontowac plastikowe jak w orginale :)
jak już się chcesz czepiać/prostować ;) to nie Zagato a TI.Z lub GTA.Z, A.Zagato firmował nazwiskiem ale faktycznym projektantem był Spada (TI.Z)
GTA.Z których wyszło 24 egzemplarze były budowane przez Luca Zagato dzięki japońskiej kasie, dlatego też wszystkie poszły na tamtejszy rynek.
ale coś mi się zdaje że zaraz dojdziemy do dyskusji w stylu co było pierwsze jajko czy kura.
Spada brał wzorzec z DTM'a.
W
Auto wjechalo na warsztat, podwozie i progi w stanie prawie idealnym, znajomy mechanik byl dosyc zaskoczony, stwierdzil ze 20 letniej Alfy w takim stanie blacharskim nigdy nie widzial :) Układ hamulcowy i zawieszenie leci na pierwszy ogien, kilka fotek po 4ro godzinnym myciu wrzuce jutro, mozna sobie wyobrazic jak auto wygladalo w momencie zakupu :)
Wrzucaj Foty :) , chętnie się wkurze ze jej nie wziąłem :P
Podwozia Ci juz nie wrzuce, ale jutro beda z zewnatrz jak na kompie bede :) juz zapoznalem sie z wredna elektryka w Alfie, podczas drogi z Legnicy do Opola (pokonala na kolach :D) poszedl prawy silniczek wycieraczek, podczas drogi do warsztatu.... drugi tez padl :D na szczescie dostalem zapasowe przy zakupie :)
Misiu , w 155 jest jeden silnik wycieraczek .....
Ale powiem CI że mi dzisiaj tez wycieraczki jeb** i cholera wie co to , :( jutro bede gmerał