kup a potem sie bedziesz martwił:)))tylko zebys niekupował 159 na wariata:))w bazarze u nas na forum lukałes??
Printable View
Vectra nie jest tańszym autem:) Szukaj 159 bez pospiechu a znajdziesz i dopieścisz. Tylko bez pośpiechu. Sam po sobie widze, że widziałem już kilka i warto szukać bo w podobnych cenach są naprawde różne stany aut:)
Co ma 159 od Opla? oprócz skrzyni M32
ale luk chyba kolega szuka nie za tyle
Ja szukam za 19-20 tyś , więc zapewne nie dogadamy się :D A z tego co widzę to masz SW, a ja raczej za sedanem się rozglądam :))
A mieszkam w Sanoku :P
Właśnie przeglądałem ogłoszenia na najwiekszym portalu aukcyjnym i po filtracji 159: SW, do 150KM, rok prod. 2006, manual, diesel, większość ofert wyskoczyło poniżej 20 tyś, średnia ilość od 21-23 tys i kilka sztuk z cenami troche kosmicznymi powyżej 24. Biorąc pod uwagę fakt, że większość aut na tych polskich portalach jest kręcona i słaby stan to rozsądną sztukę znajdziesz około 21-22 tys, ale nie wyklucza to możliwości znalezienia fajnego autka do delikatnych poprawek za kwotę równą lub lekko poniżej 20 tys. Jak sobie pofiltrujesz już na roczniki 2007 i w szczegolnosci 2008, to te ceny już pojdą troszkę do góry, ale wydaje mi się, ze 2006 w akceptowalnym stanie już po wnikliwych poszukiwaniach dostaniesz i albo dołożysz troszkę więcej (jak dasz za auto kolo 19) albo troszkę mniej (jak dasz 21-22 - i w ten przedział bym celował najbardziej na Twoim miejscu), co i tak nie jest pewne bo może być zupełnie inaczej:)
Ja też uważam że można znaleźć 159 w tych pieniądzach, ale nie mając w zapasie na wszelki wypadek tych 5 tys zł to bym się raczej za to nie zabierał, bo może się okazać że kupi za 20 tys i nic nie dołoży, ale może się okazać że braknie tych 5 tys co przy tańszym aucie jest bardziej prawdopodobne.
wspólna płyta podłogowa (wspołdzielona jeszcze z oplem signum bodajże i chyba saabem 9-3), silniki wysokoprężne takie same jak w alfie (+1 dla opla) a 159 dla odmiany ma zmodyfikowane benzynowe z opla 1.9 i 2.2 a z holdena 3.2 (tutaj akurat duży minus dla alfy). Skrzynie już wspomniałeś. Wystarczy ? ;)