Czyli ostatnie dni czerwca :) Mi jak najbardziej odpowiada poniedziałek 29, mam akurat dzień wolny :)
Printable View
Czyli ostatnie dni czerwca :) Mi jak najbardziej odpowiada poniedziałek 29, mam akurat dzień wolny :)
Niestety Panowie, ja odpadam.
hm... 29-30 to ja odpadam. Pracuję do 19. Wolałbym sobotę. W weekend zawsze nie ma problemu...
Wszystko odbędzie się zgodnie z planem ? Jest już jakieś konkretne miejsce ?
Ja chcę być w okolicy Opola rano lub przed południem w poniedziałek 29-go. Trzeba będzie ustalić kto wtedy przyjedzie a kto we wtorek. Jest jeszcze kwestia realnych chętnych. Jeśli nie będzie 5 aut, to nie bardzo mi się opłaca specjalnie jechać (700 km w obie strony). Gdyby ten termin nie wypalił, to można się umówić wtedy, jak będę jechał do Berlina (prawdopodobnie koniec lipca).
Ja jestem chętny jedynie w weekend.
mi jest obojętne poniedziałek czy wtorek tylko dalej nie mamy wiadomosci gdzie sie to odbędzie
Ja także czekam na szczegóły.
Belfer godziny popoludniowe tj 18 tez wchodza w gre? Teraz jest sezon urlopowy i pracownicy maja wolne. Ja moge po godz 17. Ew moge przyjechac do Ciebie i zrobimy to w innym terminie.
wyskrobane z S6plus
W domu pracę kończę prawie zawsze po 23-ej, więc 18 mi nie straszna:) Byle był garaż z dobrym światłem i można dłubać. Proxim już działa w tej kwestii. Za to do Was mam pytanie cz. y macie namiar na jakiś nocleg w okolicy Opola. Będę z żoną i dwójką dzieci (5 i 2 lata). Oni mają zamiar zwiedzić ZOO i zamek w Mosznej a ja będę z Wami kleił:)