HERE na Androida gada? Muszę sprawdzić, myślałem, ze tylko na WP.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Printable View
HERE na Androida gada? Muszę sprawdzić, myślałem, ze tylko na WP.
Może być - pod WP gada jako Cortana. Jedyny minus to to, że nie wraca do poprzedniego ekranu, tylko zostaje na telefonie.
Z moich eksperymentów wynika, że programiści jakby nie przywiązują wagi do opisu strumienia i czasami jest to po prostu dźwięk, czasami komunikat systemowy (najlepiej), albo telefon itp. Ciekawe jak gadają wersje płatne - nie testowałem. Najbardziej szkoda, że USB milczy.
U mnie Yanosik też gada jako telefon, a google maps już nie... Co ciekawe jak wyłączę w Yanosiku opcję "zestaw bluetooth" to milknie i już nie odtwarza żadnych komunikatów kiedy telefon jest podłączony do uConnecta.
Wiecie może jak poustawiać żeby Yanosik gadał z telefonu, a nie jako połączenie od anonima?
A o co chodzi z tym "jako telefon"?
U mnie HERE nie gada. Przynajmniej nie ma radiu i MP3.
Lel, niezłe. :D
Dzięki.
Mam "ciekawy" problem z Motorolą G3 (Android 6.0). Otóż co jakiś czas, mimo, że wszystko wydaje się pracować poprawnie, przez głośniki nie słychać żadnego dźwięku z telefonu - można się przełączyć na telefon i prowadzić rozmowę, ale przez głośniki nie da rady. Po resecie telefon problem się rozwiązuje. Do następnego razu. Miał ktoś podobnie?