Napisał
Andrzejsr
Co do cen - jak wspomniałem prognozować nie mnie, co z nimi będzie :) może to początek bańki, środek a nie koniec ? nie wiem. Nie takie pękały.
Czemu ?- wśród pokoleń teraz rosnących maleje niesamowicie rola samochodu, traktują to jak środek przemieszaczania się ,w dodatku w miastach szalenie niewygodny.
Ot , niektórzy jakiegoś 125p czy malucha przygarną, za większe pieniądze niż kiedyś ? - bo więcej pieniędzy mają.
Oczywiście zawsze będą hobbyści itd. Jednak czy będzie ich na tyle żeby po wspomnianych S2000 , które są lepszymi samochodami, innych lepszych, bardziej oryginalnych samochodach kupić też GTA ? no może.
Wzrost cen z barku egzemplarzy ? - to tak, w rozbijanych przez młodzież prowadzącą jednoręcznie (ostatnio na taką GTA się natknąłem) - to powszechne chyba i faktycznie to powód do wzrostu cen, ale "cukiereczków" . A takie to chyba poza otomoto się rozchodzą.
A co do cen, to kto wie, może jeśli Giulia zwróci uwagę światka motoryzacyjnego na Alfę jako markę, to może się ciut większe zapotrzebowanie zrobi i na starsze modele.