-
1 załącznik(i)
mam 2.4.2021, wrzucę moze komuś się przyda :
Załącznik 279614
-
-
To jest zdaje się obowiązujący, bo taki też mam papierowy z salonu. Było coś z 12.04?
-
Było, ja kupowałem wg takiego. W czerwcu teraz też wyszły dwa.
-
Wg najnowszego cennika najtańsza Giulia (Business) to teraz wydatek min. 160 000 PLN, cena wzrosła zatem o jakieś 10%. Powodzenia...
-
Cenniki cennikami a ceny w salonie... są moim zdaniem atrakcyjne.
-
Wysoka jest cena jest po to, żeby klient miał satysfakcję, że dostał duży rabat specjalnie dla niego.
-
GIULIA / STELVIO 6C VILLA D’ESTE – SERIA SPECJALNA
Obecna oferta Giulii i Stelvio MY21 zostanie rozszerzona o limitowaną ilościowo serię specjalną 6C Villa D’Este. Ilość samochodów została ograniczona do 50 sztuk i dostępna jest tylko i wyłącznie do samochodów zamówionych centralnie
Dostępne wersje silnikowe to:
Giulia 2.0 GME 200 KM RWD (MVS: 620.YR3.2)
Stelvio 2.0 GME 280 KM Q4 (MVS: 630.YA3.2)
Termin produkcji w/w wersji:
o Lipiec pierwsze sztuki produkcja
o Wrzesień - październik
Poniżej wizualizacja serii specjalnej 6C Villa D’Este” która dostępna jest z nowym lakierem perłowych (Alfa GTA Red), beżowym jasnym wnętrzem, ekskluzywną skórzaną tapicerką „Pieno Fiore” z logotypem serii specjalnej 6C.
KOMUNIKAT PRASOWY
Standard wyposażenia vs wersja Ti:
Cena +20.000 PLN brutto vs Ti
lakier perłowy Alfa GTA (korzyść dla Klienta 14.000 PLN)
siedzenia komfortowe skórzane w kolorze beżowym z elektryczną 8-stopniową regulacją fotela kierowcy i pasażera
jasne wykończenie wnętrza: beżowe maty, słupki, podsufitka, beżowe pasy bezpieczeństwa
deska rozdzielcza z logo 6C Villa D'Este (to samo logo znajduje się na przednich zagłówkach)
19" felgi aluminiowe srebrne (Giulia) i 21” (Stelvio)
nawigacja fabryczna + mapa Europy zachodniej
Pakiet Convenience
Pakiet Komfort Parking
Załącznik 279708
-
Te felgi w Stelvio są fantastyczne. Muszę je kupić. Generalnie wycieli jasne wnętrze w TI żeby wypuścić limitke.
-
O, już się zaczynają wersje limitowane :).