Przepraszam za zwłokę ale bardzo mało wolnego czasu mam ostatnimi czasy. Dzisiaj wszystkie zaległe wysyłki poszły. Dexter Twoja też. Jak chcesz numer listu pisz na pw.
Printable View
Przepraszam za zwłokę ale bardzo mało wolnego czasu mam ostatnimi czasy. Dzisiaj wszystkie zaległe wysyłki poszły. Dexter Twoja też. Jak chcesz numer listu pisz na pw.
Pierdółek zamontowany i kierunki bez jakiegokolwiek szlifowania chodzą bardzo, ale to bardzo ładnie:) aż wydaje sie to dziwne jak same odskakują:D dzieki wielkie Piotrek:) mam nadzieje,że przejeździ to jeszcze samą 166:)
Wysłane z mojego Meizu mx5 przy użyciu Tapatalk.
Szlifować już nic nie trzeba. Element po uwagach kolegi Motogold został lekko zmieniony i już jest ok.
Chyba moich ;)
Znowu drugi. Całe życie ciągle drugi. Nawet jak gdzieś pierwszy jestem, czuję się jak drugi, kur#a :edziahaha:
No to mały EDIT: Szlifować już nic nie trzeba. Element po uwagach kolegów Danus77 i Motogold został lekko zmieniony i już jest ok.
O dobrze wiedzieć:D chociaż przyznam się, że samo zdjęcie kierownicy zajęło mi godzine.. Połamałem 3 dorobione ściągacze, tak sie kierownica trzymała.. Dopiero ojca sprawna rączka tak "trzasneła" młoteczkiem w napięty ściągacz podczas gdy ja ciągnąłem kierownice do siebie, tak więc samemu dosyć ciężko ją zdjąć:) sam element pasuje idealnie, jednak nie wiem czy nie pomyliłem sprężynek od przełączników, bo kierunki chodzą jak masełko a wycieraczki ciężej niż przedtem. Rozebrać i je przełożyć czy niech zostanie?
Wysłane z mojego Meizu mx5 przy użyciu Tapatalk.
Część od kierunków nie ma tylko jedną dużą sprężynkę od elementu ustalającego między trybami. Ale można tą część żle złożyć. Musisz to jeszcze raz rozebrać i ponownie złożyć uważając żeby dobrze trafić elementem na zdjęciu w tą prowadniczkę.
Załącznik 209375Załącznik 209376