Zobaczysz na kolejnym spocie ;-)
Printable View
Zobaczysz na kolejnym spocie ;-)
Do kogo bym nie napisał nikt nie robi indiglo do alfy 166, gdzie ty widziałeś żeby płacić 300 zł i jest ?
Pytanie do cuma_borek
witam wszystkich zainteresowanych spoilerami do 166 .posiadam dokladke tyl zendera + progi ,jakby ktos uzyczył lotki + frontu to oddaje caly komplet do odlewu form i zaczynam produkcje ,trzeba by bylo tylko sprawdzic jakie jest zainteresowanie bo to bedzie stanowic o kosztach ,
zainteresowanych prosze o kontakt grzegolkak@poczta.onet.pl
Może wreszcie coś się ruszy - ja jestem zainteresowany
ja też jestem zainteresowany
co do pakietu spoilerow to temat by ruszyl jakbym mial te dwa brakujace elementy na wzor,a samemu tworzenie ze zdjecia to kupa roboty i czasu.pozatym trzeba by bylo zrobic liste zainteresowanych zeby bylo wiadomo czy w ogole warto rozpoczynac robote zeby sie choc koszt zwrocily
temat rzeka... Juz było ze spoiler jest i się nie doczekałem.... Może szybciej jakas firma rzeżbiaca te cudne spoilery załapie i będzie coś można kupić na 166. Oczywiscie podobnego do zendera
fakt ze spoilerami jest problem, a szkoda. dlatego ja np. stwierdziłem że podkręcę swój przód trochę i mam mordkę od 159 :jester:
mam tylko nadzieję że właściciele 166 i 159 się na mnie nie obrażą, bo uważam że wygląda to zacnie.
Uuuuuuuuuuuuuch cholera, daj jakies foty...
dzisiaj coś pstryknę bo w Bydgoszczy jest mały spocik podobno i zamierzam na niego podjechać.