Jedź przez Bolko i wyjedź na obwodnica w lewo na Piekary. Wal w kierunku na Orzech/Tarn.Góry prosto przez pierwsze i drugie światła a na trzecich skręć w prawo i Kopiec wybije Ci łocy :D Do jutra!
Printable View
ja ja dzięki ci chopie myśla że dojada jak się urwia:)
---------- Post dodany o godzinie 16:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:52 ----------
co wziąść oprócz belli? kobity zostawiam:dance3::dance3:
Hej koledzy, niestety z powodu roboty :[ nie bedzie mnie z wami na tym jutrzejszym spocie :/ Jeste wkurzony ale niestety musze isc do pracy :[ Wiec mam nadzieje, ze nastepnym razem sie spotkamy.
penny21 komputer mam przygotowany i sprawny ale i tym razem nie uda mi sie tego bledu ci wykasowac :/ Chyba, ze do mnie kiedys podjedziesz to Ci wykasuje ten blad, lub musisz poczekac do nastepnego spota.
Pozdro dla wszystkich i Wypijcie moje zdrowka i kieplbaske za mnie zjedzcie.
czesc
sory koledzy ale grila dzis nie przywioze,ja takze wpadne tylko na chwile sie przywitac z Wami, mam dzis obowiazki rodzinne.
jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
wszystko aktualne? będę trochę póżniej:)
Tutaj masz link jak dojechać na kopiec.
from: bytom to: piekary śląskie do kopca wyzwolenia - Mapy Google
Grill jest aktualny. Do zobaczenia za pół godziny.
No i po zajefajnym spocie:) teraz mogę się wreszcie piwka napić:) Pozdrawiam wszystkich!!:)
Było zarąbiście,moja Sylwia widziała zdięcia i żałuje że jej nie było.Czekamy na kolejną imprezke.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.