-
ja swojego szarego ts kupilem z worcka ale 2 lata temu w lipcu dokladnie czy tam sierpniu. a tamta, kurde nei wiem sprzedawal ten sam koles i ....o sprzeglo to on nie dbal ze tka powiem delikatnie rzecz biorac.
Grafitowa jest moj TS, obserwator737 pokazywal w nasze belle, a ta 1.8 to dopiero ja sciagam taka ni to pies ni to wydra....ani to szare ani biale takie, jakby zakurzone w naturze;D
-
nie, była licytacja z ceną minimalną, ale jak zadzwoniłem do niego to mówił że dyszka go interesuje, niedawno była za 5 czy 6 tysi na kup teraz. to chyba ta sama.
-
ta ze zderzakiem z przodu w niekolorze na tzw 3cim wzorze speedline z tkaimi cienkimi półszpryszkami?
-
a gość od którego kupiłeś ją był konkretnie z wrocka - kowale??? chyba tak, miała grila od pierwszej serii
-
wiesz co jechalismy do jakies miejscowosci pod wrocek bo byla tam zarejestrowana....juzn ie kojarze nazwy moze cos na B? koles nazywal sie rafał. a rejestracja dwl... alfy byla ....
chyba jechaliśmy do wołowa.....to nei na b, ale blisko;)
---------- Post dodany o godzinie 23:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:46 ----------
to jezeli grill 1sza seria to ona byla w lodzi do sprzedania i koes ja kupil, a wczesniej inna sprzedawal na zenderze speedline chyba
-
spoko, myślałem że kupiłeś ją od jednego znajomka, z moich okolic który miał takie cudo właśnie dwa lata temu, dobrze że nie trafiłeś na niego.
---------- Post dodany o godzinie 23:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:50 ----------
ALFA 75 2.0 TWIN SPARK (610657383) - Aukcje internetowe Allegro
o tej mówię
-
aha, a co straszny trup? bo moze kupilem i nie wiem;) auto samo bylo w worcku kolo wylotu na ta siec megamarketow, ale rejestrowane w tym wolowie
-
czyli to ty je kupiłeś?? nie wiem jaki jest stan ale sadziłem się do niej. wylot na bielany
-
no jakos tak wychodzi niby zatem:) 2 lata temu w wakacje kupiona. 2.0 ts sciagana z szwjcarii, 118 tys przebiegu miala. a co taka zla?
a ta z aukcji to z lodzi sciagnieta wczesniej koles mial do sprzedania oglaszla sie w gratce
-
no właśnie fajna była, przecież mówię że sadziłem się do niej ale nie mogłem do polski się wyrwać. a tak już na jej temat to w jakim stanie jest?