-
Przynajmniej byś się nie ośmieszał, że spakowanie i wysłanie zamka, to jest dla Ciebie jakikolwiek problen - żenua :)
Mało tego, nie wiedzieć czemu, wpieprzasz się, "między wódkę i zakąskę", jak proszę o to kolegę, który ma ten zamek wymienić - to już jest poniżej, nawet "żenua" - ratlerek i nic po za :)
-
Hipokryta nic poza tym
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Masz wyjątkowo celną samoocenę - podziwiam, przynajmniej za to:)
-
2 załącznik(i)
Udało mi się połączyć laptopem z interfejsem.
Załącznik 287565
I to by było na tyle sukcesów. :(
Załącznik 287566
Próbowałem łączyć się z telefonu za pomocą AlfaOBD - połączenie z interfejsem przebiega poprawnie, jednak przy próbie połączenia się z modułami wyskakuje błąd.
Sam interfejs wygląda na sprawny - udało mi się nim połączyć z innym samochodem (Citroen Berlingo III).
-
Wychodzi na to że twój samochód niee chce pokazać co go boli.
-
Powiem Ci ze możliwe że coś jest nie tak BC możliwe tez że dostała się gdzieś wilgoc
-
Poczytaj czy prędkości masz dobre możliwe że będziesz musiał to ustawic w opcjach. Pamiętam że jak ustawiałem mesa to też było trochę do ustawienia zanim zaczęło gadac.
-
Wejdź w opcje MES, połączenia i spróbuj zmienic port COM na inny, ale wygląda mi to na problem z modułem ELM i tu szukałbym powodów problemu.
Miałem i chyba nadal mam moduł, który zachowywał się podobnie, a jak już udało się połączyć, za którymś razem kombinowania z portami COM, to na desce, mrugały mi kontrolki.
-
Z innym samochodem się połączył więc dziala
-
Udało mi się połączyć MESem.
W zakładce "błędy" mam brak kodów błędów.
Doradźcie proszę co sprawdzić w MESie.
Połączenie z autem jest, jestem w stanie wywołać np. testy kontrolek, wentylatora.