Wiec wielka prośba do kolegów z okolic,czy jest mozliwosc aby ktos z Was zorientował sie w mozliwosci wynajecia toru??
Oczywiscie to tylko propozycja.
PZD
Printable View
Wiec wielka prośba do kolegów z okolic,czy jest mozliwosc aby ktos z Was zorientował sie w mozliwosci wynajecia toru??
Oczywiscie to tylko propozycja.
PZD
Mój znajomy z klubu Hondy polecił mi tor kartingowy w Wyrazowie k. Częstochowy.
Podobno co jakiś czas klub wynajmuje ten tor na cały dzień ,niestety ceny nie znam.
Tak to wygląda na zumi:
(trzeba przełączyć na satelitę i trochę oddalić)
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=t...ukaj&cId=&sId=
Jest również stronka :
www.torwyrazow.pl
mi też się podoba. na prawdziwe tory nie ma się narazie co pchać, IK@R takie robi jeśli ktoś chce.
Jak wygląda tor w wyrazowie ładnie można zobaczyć na youtube.
Mi od jakiegos czasu chodzi po glowie lotnisko babice na Bemowie (wawa) hoteli/moteli/hosteli pelno.. knajp tez do tego w okolicy jadac ladna droga zalew zegrzynski i pelno osrodkow, plaze itd Jak dostane info o kosztach wynajmu lotniska dam znac;)
Swoja droga mozna by zrobic impreze otwarta dla widzow.. zakladajac iz przyjedzie ze 100alf zrobi sie 1/4 itd.. jest realna mozliwosc ze nas klubowiczow zlot wyniesie 0zl.. ale to juz naprawde wymagaloby wielkiego zaangazowania i inwestorow bo np zlecenie zew firmie zorganizowanie imprezy MASOWEJ to koszt 300tys;) My oczywiscie takiej masowki bysmy nie robili.. ale to i tak ogromne koszta zawiazane z wymogami prawnymi...
EDIT: Jeden z osrodkow http://www.promenadacountry.pl/Galer...Promenada.html Nie jest tani ale mysle ze przy takiej ilosci osob mozna negocjowac cene spokojnie.. juz na jednym spocie tam bylem i jest naprawde fajnie;)
~Reks
Kolega MarekV6 orientował się cos nie coś o wynajęciu toru w kielcach i mówił że nie są to wcale wielkie pieniądze. Temat ten poruszalismy na ostatnim spocie w Krakowie. Pojeździc po realnym torze to byłoby coś.
Podejrzewam, że tor w poznaniu ciężko by było załatwić. Tam jest dużo imprez i terminarz napięty.
Tak, poznań podejrzewam żę już będize zajęty na przyszły rok. Poza tym od TP jest Ikar, więc niech oni tam rządzą a my szukajmy dalej :) Dla mnie Wyrazów jest wsam raz