To nie takie proste niestety. Postaram się być ale nie obiecuję, lepiej mnie na listę nie wpisywać ;)
Printable View
dzwonilem tam na te karty teraz. Poki co 29 listopad jest wolny i posiadaj 5 kartów w sumie, które mogą jeździć w tym samym czasie :) wiec zapisywać sie ludziska :D
w jaki sposób się zapisujemy?? że pozwolę się zapytać...
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 50%
7. danielm10
8. archibaldi
9. aniucha05 - nie wypada mi nie być <ino nie wiem czym tam zajada>
10. pilotnh
wlasnie w ten sposob :D juz Cie dopisalem :) info co do calego spota masz we wczesniejszych postach :)
O której godzinie planujecie się spotkać 29.XI. Podajcie czas, może uda mi się przyjechać z Synkiem. Pozdrawiam Pablo :o
Właśnie jakś godzina i miejsce gdzie się spotykamy, ja tam Krakowa nie znam i dojazd może mi troche potrwać
obecnie jade na 75%
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 75%
7. danielm10
8. archibaldi
10. pilotnh
Ooo desika pomineliscie na liscie :D:D:D
Dees ale masz ciekawa fotę w profilu,naprawde pasuje Ci ten mój motorek hheeheh
---------- Post dodany o godzinie 22:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:32 ----------
Aniucha proponuję Ci przyjazd do żywca i z nami do kraka juz w GTA.I z powrotem oczywiście
---------- Post dodany o godzinie 22:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:33 ----------
Piter wypadało by jakie zaliczki juz wpłacać,czy idziesz na żywioł i zaufasz wszystkim .......
---------- Post dodany o godzinie 22:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:34 ----------
Piter wypadało by jakie zaliczki juz wpłacać,czy idziesz na żywioł i zaufasz wszystkim .......
---------- Post dodany o godzinie 22:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:35 ----------
1. Piter
2.Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 75%
7. danielm10
8. archibaldi
10. pilotnh
11. Dees
Masz za tą fotke-dopisałem Cię