Ja bym kupił klubowe naklejki na szybę;-)
Printable View
Ja bym kupił klubowe naklejki na szybę;-)
Kubek bardzo by się przydał ale taki w wersji co najmniej 400 ml (nie ma to jak "solidna" kawa z rana z pięknego kubka:)
Etui też fajna sprawa:)
Popieram poprzednie posty, nie mam klubowych ramek, gdyż bardziej mi się srebrne podobają ale tylko z czarnym napisem alfocholicy i po obu stronach koniczynka.
Co do innych pomysłów to:
- bezrękawnik
- brelok do kluczyków
To na tyle.
Pozdrawiam
a może kubek termiczny do samochodu ?
ja jestem za gadżetami w postaci modeli aut alfy w róznej skali, sam jestem jednym z małych kolekcjonerów i mam parę naście sztuk
ja bym się osobiście bardzo chętnie pisał na smycz klubową. bardzo dobrym pomysłem jest jakiś wisiorek zapachowy ale nie w kształcie choinki:P tylko coś typowo związanego z Alfą Romeo. coś stylowego co pasowałoby do tego naszego unikalnie eleganckiego wnętrza samochodowego. osobiście preferuje coś co można powiesić na lusterku niż jakiś gadżet montowany do wywiewu. z takich bardziej realnych rzeczy to może flaga AR? naklejka też jest fajna tylko sie zastanawiam czy mała skromna delikatna czy jakaś np. na przednią szybę, przeciwsłoneczna... w cale nie musi być jakaś wielka i krzykliwa. w sumie taka dobrze, uniwersalnie i może indywidualnie /każdy by miał na niej swój własny nick np./ zaprojektowana mogłaby być chodliwa.. w sumie jak będę miał chwilkę wolnego czasu to się pobawię w projektowanie :)