DDEvil, ja by co to czarna 33 ma 2 wolne miejsca z tyłu :wink:Cytat:
Napisał DDEvil
No chyba że nie lubisz Pyrek :mrgreen:
Printable View
DDEvil, ja by co to czarna 33 ma 2 wolne miejsca z tyłu :wink:Cytat:
Napisał DDEvil
No chyba że nie lubisz Pyrek :mrgreen:
Pewnie ze lubie :mrgreen: jak cos to sie do was wcisne :mrgreen: az taki gruby nie jestem to sie na 1 zmieszcze :mrgreen
Hey RafalCytat:
Napisał Rafał
Uwazam ze dla wielu takich jak ja i nie tylko, ktorzy chca wpasc do Bielska jedynie osobiscie poznac kilku Alfaholikow a nie brac udzialu w platnych atrakcjach zlotowych,to dosc krzywdzace i zniechecajace bedzie dokonywanie oplaty 100zl (mam rozumiec ze od glowy bo nie jest to nigdzie sprecyzowane?)
Osobiscie mam daleko do Bielska bo jakies 400km takze biorac pod uwage daleka podroz(z zona i z dzieckiem) koszt noclegu itp.dodatkowe placenie za ujrzenie kilku wirtualnych znajomych...no sorki :mrgreen: :mrgreen: ...to chyba jeszcze nie jest az tak komercyjna impreza...
Co do zalatwiania dobrych sponsorow, hmm gdybym wiedzial o tym wczesniej ze takowych zarzad szuka, chetnie bym pomogl...ma sie troche znajomosci, a wiadomo sponsoring dziala w dwie strony czyli znalbym takich paru ktorym by zalezalo aby cos z tego miec.
Wezcie to wszystko co napisalem pod uwage...uwazam ze jeszcze nie jest nas az tak wielu zeby w ten sposob odpedzac innych od siebie :mrgreen: :mrgreen:
Dla mnie moze 100zl to nie jest zbyt wiele, ale z pewnoscia jest masa ludzi dla ktorych to sporo kasy i wezma to pod uwage :wink:
a ja mam takie pytanie u kogo znajda sie 2 miejsca by mnie i bunie zabrac :oops:
Areks, sponsorów zawsze mozna szukac jesli chcemy sie rozwijac to kasa sie przyda na utrzymanie serwera, dofinansowanie gadzetów czy organizacji zlotu, wiec jak masz kogos chetnego to jak najbardziej mozemy sie sponsorowi odwdzieczyc :)Cytat:
Napisał areks
Dlatego tez miedzy innymi chcialem sie spotkac :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Paweł156
Zalezy mi tez na wspolpracy miedzy naszymi forami i mam nadzieje ze ja rozszerzymy :mrgreen:
rozumiem oplate 100zł/os. za sobote bo sa atrakcje, ale za sam wjazd w niedziele na górę żar płacic 100zł od osoby to troszkę przesadaCytat:
Napisał areks
nikt ci nie mowi tu o wjezdzie na gore zar za 100zł tylko o atrakcjach,a wjazd na gore zar jest tylko mozliwy z identyfikatorem,wiec jesli nie bierzesz udziału w atrakcjach to nie wjezdzasz siła rzeczy na gore zar!!!mozesz sobie wejsc na nogach a autko zostawic na dole na parkingu.no i teraz nasunie sie pytanie to po co wogole przyjezdzacCytat:
Napisał daners
ps: pozdrawiam kolege z królewskiego miasta :mrgreen:
U mnie się trochę pogmatwało. Przyjadę niestety sam , bo osoby które miały ze mną przyjechać niestety odpadły. Stąd zwlekałem z wysłaniem przelewu. Jutro puszczam kaske niestety za jedna osobę
witam ,
jest okres wakacyjny więc ciągle mnie nie ma... ale przelew poszedł za 2 osoby...
pozdrawiam