Pogoda oczywiscie sie popsula i nie wiem czy w ogole pojade.
Printable View
Pogoda oczywiscie sie popsula i nie wiem czy w ogole pojade.
To nie jest przypadkiem ta impreza na która Clakrson z ekipą pojechali jakimiś rozklekotanymi Alfami ?? :D Ja niestety nie pojadę, moja alfa idzie na sprzedanie ;(
hehe, no cos w tym stylu ;)
Oooo widzę, że jest ktoś z Coventry. Mieszkałem tam przez ostatni rok, ale bez alfy ;/ Zastanawiam się teraz czy jej nie zabrać ze sobą. Wasyl, masz kierownice z lewej czy angielską wersje? Zastanawiam się, bo obawiam się trochę jazdy lewą stroną i to jeszcze z kierownicą z lewej. No i jak trasa Anglia - Polska? Da się samemu ją pokonać czy konieczne są zmiany. Z góry dzieki za info :)
Ja mam wersje angielska. Co do jazdy to nie musisz sie obawiac, jesli jestes dobrym kierowca to poradzisz sobie bez wiekszych problemow. Opanowanie i spokoj twoim przyjacielem :) Ja po Polsce swoja smigalem bezproblemowo w czerwcu. Trase pokonasz samemu, wyjezdzaj koniecznie rano kiedy jestes wypoczety. Pozniej jak cie dopadnie zmeczenie to godzinna, ewentualnie dluzsza drzemka zalatwia sprawe (zadne red bulle i tego typu badziewia, odradzam i nie praktykuje). Jesli znowu poczujesz zmeczenie, kolejna drzemka. Proste. No i wiadomo, jak jedziesz sam to tylko jakis uczeszczany, oswietlony parking. Jezdzilem kilka razy cov-bialystok.