To ze mi od początku skakałeś do gęby zachowaj do siebie. Wyskoczyłeś z pyskiem jak ojciec dyrektor. F4U
Printable View
To ze mi od początku skakałeś do gęby zachowaj do siebie. Wyskoczyłeś z pyskiem jak ojciec dyrektor. F4U
Dajcie spokój do niczego to nie prowadzi.
Teraz wasze posty się nadają do usunięcia ;)
Ja mimo że teraz dopiero doprowadzam auto do dobrej kondycji interesuje się tematem i sądzę że należałoby wrócić do konstruktywnej wymiany zdań która zainteresowanym/chętnym/rozważnym może przynieść sporo FUNu przy w miare niskich kosztach czego sobie i wam życzę :D
jedyne co moge zaproponowac to nowy temat, w odpowiednim dziale.
- zainteresowani powinni pisac numer sterownik, moc i rocznik auta
- po zapoznaniu się ze sztuką i zagrozeniami uzywaniu programatora uzywac go z głową
- ogrinalne wsady wrzucać na forum, te fabryczne i te juz " tuningowane " ( nie chodzi mi o te z internetu )
- mapy z internetu polecać lub pisać o nich dopiero po odpowiednim przetestowaniu programem, puźniej po wgraniu w ecu
- i nie kłucić się o pierdoły kazdy ma rozum i jest świadom ze moze poddać się turbo, wywalić korbe bokiem w bloku czy pęknie rura od kolektora
Matt21 od początku nie wiem dlaczego moją wypowiedź brałeś do siebie.
Pisałem do ludzi którzy widzą tylko km a nie wiedzą co i jak, Ty pisałeś z sensem i za tym jestem. Może jakiś MOD cofnie posty bo się trochę niechcianego syfu narobiło.
Takie +i- internetu, ktoś skasuje, ktoś zmoderuje i dziwadła wychodzą.
Wiesz kolego moja niby wypasiona mapa robiona idealnie pod mój silnik zgrała się w 99% z mapą, którą mam na dysku, V-tech rulez. Serio po pieronie profesjonaliści. Założę się że większość tak robi, liczy się tylko $$$ i kolejny klient. A że komuś nie pasuje co robię? Sorka ale nikt nie uczy się z wiedzą lecz ją zdobywa, póki co nie mam zbytnio czasu się tym zająć podpytuje kolegi Kayrol i dajemy rade.
Zgadza się, mapa którą dostał Matt to dokładnie w 87% gotowiec(program pokazuje tyle procent zgodności z inną mapą to nie jest mój wymysł) , kilka zmian. Teraz obaj jeździmy na pro1 i ja pieje z zachwytu dziś zrobiłem na niej 300km i się chce jeździć
No nie ma co narzekać 5 sekund od 60 do 100 na 4 biegu robi wrażenie :)
też dziś sprawdzałem, mam identyko :)
Ogólnie daje rade. Dawaj na gg.
Jak ktoś chce to mogę na prv podać linka do strony z duża ilością darmowych wsadów ori i mod :D