-
Z szarpaniem mam dokladnie to samo - wczesniej mialem to na benzynie - ale tylko na 1 i 2 - przy malych predkosciach i obrotach.
Co do spalania to jestem zadowolony - w trasie wyszlo mi ok 10 litrow, w miescie ok 12-13 (na benzynie pali ok 11) - a przygazowac lubie :) .
Gazownik mowil ze mozna wzbogacic mieszanke ale spadku mocy raczej nie odczulem wiec na razie niech tak zostanie.
Jedyne co mnie denerwuje to wycie silnika.
-
Wlasnie odebralem Slicznotke od mechanika.
Glosik zupelnie inny - to wszystko wariator - myslalem juz ze cos nie tak z wydechem.
-
a możesz napisać gdzie zakładałeś instalacje?
-
Gaz zakladalem na Weselnej - jak narazie jestem zadowolony.
-
Cześć.
Kupiłem auto z już zainstalowaną instalacją sekwencyjną (jeszcze na gwarancji).Jej elementy wyposażenia są następujące:
-Reduktor---Zavoli
-Elektrozawór gazu---Emmegas
-Wielozawór---Tomasetto
-Obudowa wielozaworu---Pokrywa GZWM
-Wlew gazu---Tomasetto
-Zbiornik---GZWM
-Jednostka sterująca---4GAZ
Na dniach sprawdzę stan techniczny instalacji.Auto na dzień dzisiejszy użytkuje zgodnie z zaleceniami mojego mechanika tzn.co trzy tankowania gazu raz wyjeździć cały bak benzyny.Instalacja wg.mnie sprawuje się bardzo dobrze,spadek mocy podczas jazdy znikomy i to mnie bardzo cieszy :D
Interesuje mnie opinia innych użytkowników na temat elementów wyposażenia mojej instalacji.Może ktoś mi powie czy to dobra instalacja czy ewentualnie można coś ulepszyć ?
Dzięki za odpowiedzi.