Jak do Hertz-ów dodasz dobry wzmak to zdecydowany bas się pojawi :)
Jeśli będzie dalej mało to skrzynka do bagażnika.
Jajka w półce bym sobie absolutnie odpuścił i puścił do sprzedaży a za to dobry wzmak lub skrzynia.
Printable View
to mam rozumiec ze te 6/9 oddac bratu a w zamian bym sobie wziol wzmacniacz widzialem ze mial tam jakis ale firmy nie znam wiem tylko ze potencjometry sa podswietlane na niebiesko i cena byla 290pln a po subwoofera trzeba bedzie isc do sklepu
dzieki arturo za rade i chyba tak zrobie dzisiaj wieczorem bedzie dzwonil brat wiec zrobimy zamiane
Hej . A ja mam w moim SW 156 nagłośnienie Bose i gra zacnie.. Jedynie co zmienilem to fabryczny woofer na skrzynie JBL 1204BR + Magnat EXCITE 801 Mono. Powiem jedno. Oprocz glosnikow wazne jest radyjko, bo jak alfe kupilem byl w niej Soniak..Po wlożeniu Alpine poprzedni wlasciciel pytal czy zmienialem glosniki. Ogolnie z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze z radii typowo komercyjnych tylko-Alpine , Pioneer i Kenwood....Reszta gra juz klase nizej. Nawet Clarion sie z nowa linia posypal...Z kolei na Pionku na podbiciu sopranow 2 razy spalilem gwizdki i to na zwrotnicach. Wiec najlepsza opcja-Alpine bo zajebisty miekki i czysty bass, super sopran i nie popali glosnikow bo posiada jakies zabezpieczenia przed przesterami....Takze zanim pozmieniacie cale okablowanie i glosniki proponuje odsluchu na innym radyjku bo serio rozniece moga zabic..Pozdrawiam...