dzwoniłem i malowanie 17 na czarny mat to 80zł sztuka z piaskowaniem
Printable View
dzwoniłem i malowanie 17 na czarny mat to 80zł sztuka z piaskowaniem
junior wiozłeś felgi do katowic ????
Rysio tak wiozłem do Katowic ;) Widziałem masę felg już gotowych (które mają w magazynku) i naprawdę robota 1sza klasa ;) Jak odbiorę to zdam relacje i wkleję foty ;) Katowice Nikiszowiec prosty dojazd ;)
Tak jak obiecałem. Dziś odebrałem tel. że felgi gotowe i za 40 min już odebrałem iiii..... ludzie zawoźcie tam felgi ;) na razie foto z kalkulatora ;P cena 250 piasek + malowanko. POLECAM!!! Załącznik 93885
Także jeśli ktoś ma nawet 60 km w jedną stronę do Katowic to i tak polecam bo warto ;) Majster gada że 2 tyg trzeba czekać ale zrobi i tak szybciej ;)
Junior felunek wygląda świetnie przy tym lakierze. Ja równiez jestem bardzo zadowolony z usług p. Konrada:)
AT LAST THEY'RE HERE :crazy_pilot:
po wszelkich perypetiach moge wstawić fotki po jakże dłuuugiej renowacji, koszt samego malowania 15'tek 250zł (po promocji, normalnie chyba ~300)
Załącznik 94176Załącznik 94177Załącznik 94178Załącznik 94179Załącznik 94180
odnowie temat...
W bielsku lub okolicach jest jakiś godny polecenia zakład renowacji felg?
Jutro jadę z wałem napędowym i przy okazji chciałem felgi odnowic jak auto unieruchomione.
Ja robiłem w katowicach w www.prostowaniefelg.eu za 70 zł zregenerowali mi felgę wraz z prostowaniem. Mogę polecić.
dałem do pisarzowic - http://regenerujemyfelgi.pl/
zobaczymy co z tego wyniknie. Komplet 17' piaskowanie + malowanie wycenił na 700. Zobaczymy jak z jakością
700 zł? To sporo.. Ja za lekkie prostowanie, ściąganie starego lakieru, plus malowanie dałem 450 zł.. Efekty-