A już miałem jechac do chickenos156 'a. Dzieki za ostrzezenie. Pozdrawiam
Printable View
A już miałem jechac do chickenos156 'a. Dzieki za ostrzezenie. Pozdrawiam
pan od fiesty trochę histeryzuje ,rys do żywej blachy nie da się spolerować, kropki na masce są przez kamyki spowodowane a po polerce niestety wyszły.Zacieki??????gdzie? może kropek po paście troche było ale to po kolejnych myciach powinno zejść.
booczeek
Zapraszam do mnie !!
Chce To zobaczyć i wypowiedzieć się na temat polerki Pana : chickenos156
a jeżeli chodzi o pastę to sorry ale powinieneś się postarać wiadomo jakieś kropeczki mogą zostać ale minimum ...
ja Otwieram każde drzwi wlew paliwa maskę i wszystko staram się usunąć ;)
Pozdro i następnym razem postaraj się bo sam widzisz jaką masz opinię :)
Zapraszam na Forum http://www.streetracing.waw.pl/forum/ Tam mnie znają, dali mi nie jesdno autko do polerki i nie było żadnych uwag :)
Pozdrawiam !! :
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
Ahh Piszcie Proszę na gg, maila bądź dzwońcie nie wiem dlaczego ale mam problemy z odpowiadaniem na wasze wiadomości na Forum :(
Ujmę to tak - jeżeli o 15:30 przyjmujesz auto, a o 20:00 jest ono wypolerowane, to musi być to zrobione bardzo "po łebkach". Jeżeli są rysy do żywej blachy, to nikt przy zdrowych zmysłach nie weźmie takiego auta na polerowanie, bo po co? Żeby uwydatnić te rysy, jak wejdzie w nie pasta polerska i klient odbierze auto nie wyczyszczone zbyt dokładnie? Jak to "wyszły po polerce kropki na masce"? Przed polerką ich nie było?
Ktoś, kto kiedykolwiek próbował prawidłowo wypolerować lakier, łącznie z uzupełnianiem ew. ubytków, w życiu się tego nie dotknie za 200 PLN, bo same środki na taką usługę kosztują niewiele mniej (glinka, pasta, gąbki, IPA, wosk, itp.). Do tego nierzadko cała usługa przy aucie klasy np. Alfy 166 trwa 2 dniówki - żeby było naprawdę widać efekt, a nie jakąś pseudo rzeźbę...
Co do cen usług nie zgodzę się sam nie jestem drogi a do tej pory wszyscy moi klienci sa zadowoleni...
Powiem Więcej przysyłają mi kolejne auta (ojca , brata , żony, znajomego...)
Ale fakt Polerka trwa minimum 8h... Minimum!!
A fakt materiały do polerki najtańsze nie są...
Wiem wiem Sorry więcej lepszych zdjęć jest na Facebooku Póki co inwestuję w sprzęt ...
Pisałem że nie mam super zdjęć ani ulepszanych ...
Bardzo chciał bym zrobić choć jedno autko jednego z Forumowiczy i wtedy chciał bym by on się wypowiedział na temat mojej pracy ...
Wydaje mi się że nie było by Akcji jak z Fiestą...
To ja sie pisze na test, jak dopiescisz moja 166 i bedzie ładnie to bede Cie reklamowal:)... Tylko dopiero po 10:) bo kase musze dostac...