aha no tak, nie skumałem ze to do tego...a jak ze skrzynią? no i jak z eksploatacja silnika?ile by mogła kosztowac taka przekładka ze wszystkim?
Printable View
aha no tak, nie skumałem ze to do tego...a jak ze skrzynią? no i jak z eksploatacja silnika?ile by mogła kosztowac taka przekładka ze wszystkim?
Myslę że nie powinno kosztować więcej niż tysiaka ale trzeba uwzględnić jeszcze złożenie i ewentualne części do silnika. Skrzynia nie powinna kosztować więcej jak 500-600 zł ja będziesz brał razem z silnikiem
ale co nie powinno przekroczyc tego tysiaka?naprawa silnika czy przekładka/ ?
Przekładka całego kompletu napędu
A JAKI BYŁBY EWENTUALNY TAKI POGLADOWY KOSZT PRZYWRÓCENIA SILNIKA do serii? chodzi mi o porównanie w kosztach np do mojego ts-a
http://otomoto.pl/alfa-romeo-155-C14382136.html
zastanawiam sie na ta bellą dla przeszczepu i paru czesci oczywiscie, kojarzy ja ktos albo mógł by ktos ja zobaczyc?z góry dzieki
a jak by było z instalacja w przypadku przekładki na nowszy typ tzn ze 156, lub 145(155km)bo z tego co sie orientuje to budowa jest taka sama...
jak wyzej,biorac pod uwage silnik od 156, gdyby am silnik zmienił? bez osprzetu? cewki raczej powinny podpasowac od 155 i osprzet w koncu to ten sam silnik, czy jestem w błędzie? chodzi mi o podmienienie samego słupka bez osprzetu...
silnik z kolektorem ssacym musiałby byc? chodzi mi zeby instalacji seryjnej nie ruszac, bo w okolicy strasznie ciezko o takiego co by sie tego podjał, zarówno w okolicy kwidzyna jak i w elblagu