Kolega pytał o przełączanie a nie zmianę głośności :P
Ale tak możne przyciskami z radia i kierownicy regulować głośność z tym że mimo wszystko wiąże się to z ustawieniami głośności na urządzeniu z mp3.
Printable View
Kolega pytał o przełączanie a nie zmianę głośności :P
Ale tak możne przyciskami z radia i kierownicy regulować głośność z tym że mimo wszystko wiąże się to z ustawieniami głośności na urządzeniu z mp3.
A jaka jest struktura folderów w tych zmieniarkach mp3??
Fordery muszą być nazywane odpowiednio CD01, CD02...CD09. W nowszych zmieniarkach mp3 ponoć można mieć pod foldery w tych folderach.
u mnie chyba ktos grzebal w radyjku bo ani src on ani mostkowanie pinow nie pomaga a nalepka gwarancyjna jest przecieta w miejscu laczenia dwoch czesci radia :/ znacie kogos w okolicy warszawy kto sie zna na tych radyjkach? ver 3.17 zeby nie bylo
[QUOTE=Pietia;652656]W tej kombinacji?
Jeśli chodzi Ci o kabel miniISO-minijack to tylko zmiana poprzez odtwarzacz mp3.
Jeśli o xcarlinka to zmiana utworów może być dokonywana z kierownicy. [/QUOTE
Chodziło mi właśnie o kombinację z kabelkiem
Ale już sam się przekonałem ze niestety to nie działa w kier ani w radyjku
Kabelek dojechał jeszcze tylko gdzieś go umieścić i będzie git :)
Nareszcie nie bedzie nic przerywało :)
A odnośnie głośności to jak zminimalizować różnicę między mp3 a cd? Jesli wogóle mozna??
Co rozumiesz poprzez "zminimalizować różnicę"?
ma ktoś jakiś sensowny pomysł na miejsce dla kabelka?
jezeli chodzi o podlaczenie stacji dokujacej do ipoda/iphona to po zdjeciu gumy ze spodu fajnie miesci sie w szufladce na karty. tylko przeprowadzenie kabelka wymaga troche sprawnych rak bo trzeba go tak przeprowadzic aby wusuwajac szufladke nic nie ciagnelo ani nie obcieralo. ale jest to do zrobienia :)
no myśl jest spoko ale niestety nie mam ani jednego ani drugiego a jakoś nie widziałem fajnych stacji dokujących do HD2 które mogłyby się tam zmieścić i szukam jakiejś alternatywy.
Może ktoś mi napisać jak wyjąć te terminale czy piny z tej niebieskiej kostki?? Przyszedł mi ten kabel ale nie mogę ich nijak wypchnąć:/