139 KM to moim zdaniem juz niezly wynik
Jeszcze raz potwierdzil sie fakt jak ważna role odgrywa przeplywka w naszych TS-ach
Printable View
139 KM to moim zdaniem juz niezly wynik
Jeszcze raz potwierdzil sie fakt jak ważna role odgrywa przeplywka w naszych TS-ach
Auto które ma 71 tyś przebiegu to spadek mocy 14KM jest dość duży . Zobaczymy jak wymienię przepływkę na nową
No Panowie po wymianie przepływki auta zapierdziela jak talala brak dławienia i szarpania, podjadę jeszcze na chamownie i sprawdzę ile ma teraz kucyków :D
Jesli chodzi o plastikowa rolke to nie byl bym taki pewny czy jest ona dobra i czy taka powinna byc,poniewaz przez taka rolke ucierpiala moja glowica bo zmielilo plastik jak kawe w mlynku,a to ze ta czesc jest orginalna to nie znaczy ze jest lepsza,to tak samo jak z pompa wody ,orginal ma plastikowy wirnik i jest do dupy,a zamiennik mozesz dostac z metalowym wirnikiem,ktory jest duzo wytrzymalszy :wink:Cytat:
Napisał marek1975
Sprawdziłeś ile masz kucyków po tym zabiegu? U mnie jest podobnie jak u Ciebie i jestem w trakcie wymiany świec i przewodów na nówki i zastanawaim sie nad przepływką...Cytat:
Napisał 75andrew155
Pozdrawiam
a jakiej firmy kupiles?? uniwersalna jakas czy dokladnie z numerem pod ten silnik??Cytat:
Napisał 75andrew155
Orginał Boscha 0 280 218 019 za 300 złCytat:
Napisał Alfista
a widzisz czyli alfa chyba lubi tylko oryginalne czujniki :)
Nie wiem do czego pijesz??? a jaki inny można kupić przepływomierz do T.S jak nie bosch ???????Cytat:
Napisał Alfista