Jak poprosisz Marcina to może zrobi...tylko niech go wszyscy nie zamęczą :D
Siemano :) na forum jestem nowy bo od paru dni jestem dopiero użytkownikiem Alfy ;) zapraszam was w czwartek pod Go Sporta ja bywam prawie co tydzień ostatnimi czasy z innego klubu do którego też Vanom się wkręcił :P ale z powodu sprzedaży poprzedniego auta teraz będę uczęszczał w czwartki w 2 klubach starym po znajomości i mam nadzieje z Alfa :)
Ja w ten czwartek będę na pewno :), ale jedynie jako widz :)
JA ten czwartek nie wiem jak widze, bo o 22.00 muszę być w Sosnowcu odebrać osobe :)
A powiem szczerze, po 22.00 ciekawiej :D no ale to wpadne o 20.00 i będe do 21.50 :)
Postaram się być w ten czwartek, chociaż nie wiem czy będę alfa bo będę prosto z pracy jechał po 20 ale to może zawiozę służbowe i się przykulam po 21 :D oby nie lało
Marcin luzik :)
Nie ma tragedii - a fotki mnie się osobiście podobają. Szkoda że kilka przepadło ale trochę Cię rozumiem.
Zgadamy się jeszcze na jakieś fajne foto w najbliższym czasie, a jak wspominałem mogę wstąpić do Kraka bo pewnie znasz fajne miejscówy na foto sesje :D
Pzdr.
Dajcie już Marcinowi spokój :D człowiek zalatany chce odpocząć od pracy a Wy mu jeszcze każecie pracować:D (ps ale jak coś to mi też kilka zdjęć zrobić możesz :D hahaha) :D