co powiecie o tym kupic czy nie??http://www.allegro.pl/item438260806_...jtd_bosch.html
Printable View
co powiecie o tym kupic czy nie??http://www.allegro.pl/item438260806_...jtd_bosch.html
Wygląda na oryginał, przynajmniej jak chodzi o pudełko - niedawno kupowałem i było identyczne - cena też dobra - ja w sklepie we Wrocławiu kupiłem za ok. 270 zł
witam dziwny objaw ma moja alfa kupilem orginalny przeplywomiesz plaba bosha na pudelku zolte pudelki itp zalozylem i co i zaczol gorzej chodzic niz na tym starym przeplywomierzu wiecie co to moze byc aha numer przeplywki jest ten sam co na starym przeplywomierzu zgupialem o co chodzi.
pozdrawiam
A gdzie kupiłeś? Jak na allegro to niestety zrobiłeś błąd. Kolor pudełka i napisy nie świadczą o oryginalności....
Ze sprzedażą wysyłkową różnie bywa. Być może nawet zakupiłeś oryginał boscha, ale zużyty. W przepływomierzu to jest raczej niedostrzegalne. Zresztą jego sercem jest wkład, który bardzo łatwo zamienić, gdy obudowa jest stara i porysowana - wystarczy tylko mieć specjalny kluczyk torks security. Ale może też być, że powodem Twoich problemów nie jest przepływomierz. A czy podpinałeś swój samochód pod komputer - może od tego warto by zacząć?
na alegro nie kupilem kupilem w sklepie w poznaniu.bo wlansie nie chcialem z allegro.i nie wiem co jest zauwazylemjeszcze ze teraz zaczol strzelac tak jak by nie mogl przepalic wczesniej przed wymiana przeplywki tego nie mialem!!nie podlanczalem jej pod komputer ale wyglada na to ze chyba bede musial:(a nie idzie jakos sprawdzic kodow bledow bez podlanczania pod kompa??
kurde chlopaki wariuje juz silnikiem mi szarpie miedzy 2000 a 3000 tys obrotow nizej jest oki i wyzej tez wiec o co chodzi moze kurde za male obroty mam moze musze wciskac wiecej i zmieniac biegi bo TS ma wysoki moment i pewnie sie meczy na nizszych kurde nie wiem.zglupialem juz!!kurde moze jutro sie poprawi:D
jedno pytanie jak zrobic reset kompa i czy jest to wogole mozliwe bez podlaczenia pod kompa??bo pewnie przez to nie dziala ta przeplywka bo komp ma parametry na stara przeplywke.kurde a jutro nigdzie nie dorwe zadnego mechanika co mi to zrobi pewnie
Kromek, myślę, że odłączenie klemy akumulatora na pół godziny załatwi sprawę :)
Właśnie godzinę temu kupiłem nowy przepływomierz do 2.0TS, numer ten sam 0 280 218 019. Założyłem i odłączyłem klemę jakieś pół godziny temu. Teraz pójdę zobaczyć czy jest efekt :)
p.s. za przepływkę zapłaciłem 237,90zł w InterCarsie ze zniżką. Cena detaliczna to 349zł
dzieki za podpowiedz odlacze jutro na pol godziny bo juz dzisiaj mi sie nie chce schodzic i to robic:Dbo juz sily nie mam zakonserwowalem caly spod wymienilem pare innych rzeczy i juz mi sie nie chce:Dzobacze jutro odlacze na godz klemy zeby nie bylo za malo i sprawdze czy zadziala.Pozdrawiam odezwe sie jak sprawdze czy pomoglo.