-
Nieco odgrzeję temat. Jakiś czas temu wymieniałem tłumik końcowy w Hondzie Prelude IIIgen. Ciężko dostać coś rozsądnego. Nie chciałem żadnych sportowo-uniwersalnych-buczących tłumików, dlatego pomyślałem, że wstawię coś dedykowanego w miarę cichego.
O jakości spawów, czy użytych materiałów nie będę się wypowiadał ponieważ się nie znam, migomat miałem w rękach raz w życiu. Tłumik po prostu nie pasował. Długo zajęło mi przekonanie gościa, że jego tłumika po prostu nie da się wspawać. Wymienił mi na typowo uniwersalny-przelotowy tłumik, który można włożyć do większości aut. Szczerze nie polecam.
-
ale żeś odgrzał
jak rozumiem zamawiałeś proex ?
co do proex kumpel wyszukał coś takiego bo chce zmieniać wydech w swojej imprezie http://subaru.pl/forum/viewtopic.php...76060#p1276060
wnioski niech każdy wyciągnie sam
a co do właściciela proex to może warto go zaprosić na nasze forum
-
Cytat:
Napisał
zgredek
ale żeś odgrzał
No coś Ty? ;-)
Zamawiałem usługę wykonania tłumika od osoby, do której namiary znajdują się na pierwszej stronie wątku. Argumentacja niemal identyczna jak z forum subaru powyżej. Nie zwraca pieniędzy ponieważ wg. prawa wyrób na indywidualne zamówienie nie podlega zwrotowi (zgadza się). W moim przypadku "modyfikacja" polegała na całkowitym zastąpieniu tłumika jakimś unwiersalnym-sportowo-przelotowo-buczącym badziewiem, które do mojego auta dedykowane nie było. To wszystko z mojej strony w tym temacie.