-
Wybrałem jednak podnośnik nisko profilowy Bass Polska 3T, o wiele większa wygoda w porównaniu do oryginalnego lewarka, każdemu polecam do garażu żabę. Ciekawe jak się będzie spisywał w dłuższej perspektywie, ale 2 lata gwarancji dają to może nie będzie kichy. Pozdrawiam i dzięki za opinie.
-
Odkopię stary temat :D Moja tania żaba już ma dość i szukam jej następcę. Ogólnie przejrzałem oczywiście Aledrogo, jakieś recenzje, itp. ale za barzo mi to nie pomogło :D Marek pełno (Vorel, Yato, Stix, Forcecraft, Bras, Radats (ten już ale nie robi nizkoprofilowych :/)) a wybrać ciężko.
Ogólnie to chciałbym coś nizkoprofilowego i w okolicach 400zł, jak będzie warto to może być więcej (np. widziałem Neo Toolsa za 500, ale czy warto tej dodatkowej 100?), byle by wytrzymało więcej jak kilka lat :)
Preferencją jest też zawór na krzyżak a nie na kółka zębata, z tego co widziałem to opuszczanie z nimi bywa bardziej kłopotliwe.
Zgóry dzięki za opinie :)
-
Heh, widzę że ostatni pisałem co wybrałem więc wypowiem się jak wygląda podnośnik po 5 latach a więc polecam w 100%. Ostatnie czasy miałem problem żeby opadał z górnej pozycji bez obciazenia po spuszczeniu ciśnienia. Pod obciążeniem normalnie działał. W tym miesiącu smarowalem, odpowietrzylem i deczko dolalem płynu hydraulicznego i śmiga jak nówka. Tak samo lekko z obciążeniem jak bez dźwiga do góry jak i sam opada także bez obciążenia. Sam podnośnik ciężki w przenoszeniu ze względu na wagę ale o ile się go nie podnosi całego do góry to jest spoko.
-
Wkrętarka, wyrzynarka, szlifierka kątowa, komplet kluczy nasadkowych 1/2 cala i 1/4 cala, komplet płasko oczkowych, masa śrubokrętów, kilka rodzajów kombinerek i szczypiec, młotki ze 3 wielkości plus gumowy młotek, imadło, lutownica, miernik do prądu, plus masa innych nikomu nie potrzebnych rzeczy, które kiedyś tobie mogą się przydać ( na miejscu zajdziesz pełen wybór kluczy https://buythis.pl/warsztat/narzedzi...sko-oczkowe-2/ - warto jest mieć przynajmniej kilkanaście, nie jest to duży wydatek a się przydaje). A to moja tablica narzędziowa.