Wybrałem Honde.
Maly silnik , malo pali a jedzie w miare.
no i najwazniejsze nie zagladam do kanału - pomału zapominam jak on wyglada :-p
pozdr
łukasz
Printable View
Wybrałem Honde.
Maly silnik , malo pali a jedzie w miare.
no i najwazniejsze nie zagladam do kanału - pomału zapominam jak on wyglada :-p
pozdr
łukasz
Toyota Avensis albo Ford Mondeo
Miałem coś napisać w związku z tym- porównując auta włoskie i niemieckie ale ktoś mógłby sie poczuć urażony. Ale BMW nie kupiłbym też z innego powodu- np policja prewencyjna uwielbia BMki- we Wrocławiu tak je kochają, że nie znam wrocławskiej BMW która nie była by przekopana wzdłuż i wszeż w poszukiwaniu zakazanych substancji, broni czy innego ustrojstwa. Nie mówiąc też o tym, żę BMW to ulubione auto mafiozów(5,7), więc przez przypadek mógłbyś zarobić od kogoś kulkę, a jak pojedziesz na zlot BMW to będziesz w otoczeniu ogolonych smutnych panów.Cytat:
Napisał IGIPOP
Fajnie sie BMki prowadzi, ale otoczka w okół tego auta jest średnio zachęcająca- tym bardziej ze 3ek E36 jest już więcej jak Golfów Mk II- bynajmniej we Wrocławiu.
Adasco zapraszam na zjazd pod wiaduktem na Maratońskiej przy Obywatelskiej jest jeden srebrny CX do wzięcia. Stoi na poboczu porzucony od jakiegoś miesiąca - chyba niczyj i nawet ma jeszcze prosty dach :)Cytat:
Napisał adasco
Trochę to przykre ale pewnie komuś nerwy puściły i się rozstał z bryką.
Witam
Gdy 3 lata temu po powrocie z Anglii rozglądałem się sie za kupnem samochodu szukałem jakiegoś 2-latka o zgrabnej ponadczasowej linii, która cieszyłaby moje oko heh po zawężeniu kręgu poszukiwań zostało mi wybierać miedzy TOYOTA CELICA ,MITSUBISHI ECLIPS ,FIATEM COUPE ,ALFA ROMEO 156 , co mogę zauważyć po tych paru latach w porównaniu z innymi no msze poza fiatem Alfy strasznie poleciały w dół$ ;// dałem za swoja 35tys a teraz szkoda gadać no, ale włoski urok marki jak dla mnie jedyny mankament,gdybym miał teraz cos kupować myślę ze z chęcią NISAN 350Z bądź alfa GTA
pozdrawiam
niekoniecznie. wystarczy, ze mu hydro padlo i uziemiony. Ani hamowania, ani zawieszenia, ani sprzegla, ni kierowania :)Cytat:
Napisał PawełQV
Nieruchomosc po prostu.
A widział ktoś może gdzieś niedaleko bydgoszczy porzuconego DS-a? <oczy2> Wiem że to niemożliwe, ale :D To autko to bym nawet o własnych nogach zatargał do garażu :DDD Te citroeny po prostu coś w sobie maja...
Wtedy komunikacja miejska.Cytat:
Gdyby nie Alfa Romeo to co???
a jak komunikacja miejska to i zapach ogórków o nucie Autosan'u, baby z siatami, mocherowe berety jadące na cmentarz, laski z uczelni, kontrole biletów,kierowca w klapkach, wyjąca skrzynia starego Jelcza i latające szyby. Wolę BMW 540 ;)Cytat:
Napisał wasyl
Gdyby nie Alfa to co? Nic. A przynajmniej nic do czego nie będzie wstyd się przyznać :D
Nie ma alternatywy, te samochody są jedyne w swoim rodzaju.
Nie ma zastępstwa. Z mojego punktu widzenia Alfy są absolutnie wyjątkowe.
Ale gdybym koniecznie musiał wskazać jakiś samochód, to chyba
tylko Ferrari pozostaje, ale to jest nierealne marzenie.