bla bla bla
to równie mądra wypowiedź jak ta powyżej
:lol:
aż się kurdę wybiorę z córcią na przymiarki - co bym wiedział czy nie trza jej będzie coś z nogami niedługo robić :lol:
Printable View
Jak masz 2+1 (10-letnie), to wybór jest oczywisty: AR 159
a 2+1 ( 7 lat ) ?
kutwa - a chciołech brera :(
bo na 159 ( koniecznie SW , najlepiej czarna ) brak beło zgody połowicy i dlo tego mom teroz gyty
Moja 3-letnia siostrzenica bez problemu mieści się z tyłu w foteliku mejd in czajna. Problem był rok temu, bo nóżki miała za krótkie na fotelik i musiała je mieć poziomo na wprost. Teraz zgina je normalnie na końcu siedziska fotelika. Ma duuuużo miejsca. Myślę, że spokojnie można tam wozić dziecko do powiedzmy 10-12 roku życia.
Potwierdzam jednak problemy z montażem fotelika. Ten co ma moja siostra ledwo się mieści przez drzwi ;)
Trzeba było w dżinsach na swój ślub przyjść i powiedzieć przyszłej żonie, że to nie ma wpływu na to, co odczuwasz. Przecież są też tacy, co w dżinsach biorą.
a skąd wiesz w czym byłem ??
i czy w ogóle brałem ślub ?
itd
?
swoją drogą ciekawe prównanie
ślub w jeansach = alfa z dieslem
szkoda tematu
i tak pewnie wywalą nasze posty bo ktoś znowu "doniesie" na moje offtopy
radosuaf 1:0 bocian
Ja też nie wyobrażam sobie Coupe/GT w klekocie... :stop:
twoje subiektwyne wyobrażania nie powinny stanowić wyniku ...
równie dobrze mogę napisac
ja vs inni 10 - 0 ( wg moich subiektywnych zasad )
ciekawe ilu z tych zapalonych "Pb" posiadało choć przez jakiś czas diesla ... że tak chętnie równają
---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
mam nad wami chociaż jedną przewagę -----
nie neguję wyboru innych ludzi co do rodzaju paliwa w ICH samochodzie
nawet jeżeli to nie jest prawdziwa Alfa ( nie alfa ) - bo te jak wiadomo za sprawą kilku osób , już dawno się skończyły :sarcastic:
my mamy "sztuczne" alfy ( bądź Alfy )
a teraz sobie ulżyjcie
tylko fajnie by było gdyby nadal padały tak fajne porównania jak te powyższe smokingi itp
będzie weselej
poczytam sobie wieczorem albo jutro