To jest 8v więc bardzo fajny silnik. W dodatku fura czerwona (więc najszybsza) :D Ja bym chciał taką furę :P
Printable View
Masz rację silniczek fajny ale trochę koników już w nim zdechło.NA hamowni wyszło ze na benzynie ma 101,5 kuca a na gazie 112:) Ona się nadaje tylko do emeryckiej jazdy dlatego jeździ nią mój papa:)
Od Tomka fr33 reprymendę już dostałem.Teraz piotriix zaczyna a Szymon slip83 zapewne zakończy hehe.Teraz może wydać się Wam to głupie ale jeśli właściciel ośrodka nie zgodzi się na to by piesek przybył ze mną to niestety nie przyjadę bo nie mam z kim jej zostawić a nie jest to zabawka którą rzucisz w kąt i ma się wszystko w poważaniu.Rozmawiałem ze swoją połówką i nawet nie było dużego stękania więc jest git:)
Łukaszu, w 164 mam wielki bagażnik i mogę Ci tam pieska przetrzymać, a i nawet radio mu włączę :)
To jak już to ja z psem będę spał w bagażniku:)
zmieścisz się bez większych problemów :D
Więc Tomeczku pojawiły się szanse na to że będę a raczej będziemy czyli ja moja przyszła żona i piesek.Właśnie z tematem "przyszła żona" zlot stał pod znakiem zapytania bo jak wiecie weselicho kosztuje:)