możesz sprawdzić podwozie tam są takie gumowe zaślepki odpływowe, może brakuje jednej i od spodu woda się dostaje?
Printable View
możesz sprawdzić podwozie tam są takie gumowe zaślepki odpływowe, może brakuje jednej i od spodu woda się dostaje?
byly problemy z tylnymi drzwiami.Jakies uszczelki.Musisz poszukac tematu bo nie pamietam
autorem byl alces1 ,tez mial cos podobnego,poszukaj
Robiłeś coś ostatnio z tylnymi drzwiami po stronie kierowcy? Za postem na alfaowner.com: "The aluminium 'frame' is siliconed into the steel door and this is broken when repairs are done."
Jeszcze nic nie robiłem, brak czasu.
ja równiez nic nie robiłem z drzwiami , ale od kilku dni słysze takie jakby lekkie drżenie szyb.Wpierw mysłalem ,ze to może z nawiewu ten dzwięk dochodźi , ale
podczas jazdy wyłaczyłem nawiew i radio a ten dzwięk nadal wystepował nie był to jakiś głośny dzwięk ale był słyszalny i dochodził wlasnie z drzwi a teraz ta woda
wieć pewnie to bedzie uszczelka w poniedziałek to sprawdze gdyby faktycznie to byla ta uszczelka ,to gdzie można taka kupić ponieważ nie sadze ze można to łatwo dostać.Przeszukałem allegro ale tam nic nie ma .Pozdrawiam
ktoś pisał jaką kupić, nie pamiętam trzeba poszukać.
Wejdz do auta i popros kogoś zeby z weza polewal auto w roznych miejscach. Woda to trudny temat i moze nawet lac sie z tylnich lamp i przelewac w rozne miejsca. Mialem tak w Peugeocie.
Otóż ja już wszystko wczoraj zdemontowałem tzn fotele i wykładzine pianka cala przesiaknieta .Wykladzina sie suszy dzis pójde oblewać auto wodą i bede patrzył któredy wlewa sie woda do autka. Jak juz sie dowiem to dam znać
a więc dzis oblewłam wodą całe autko i troszkę leci mi wody dołem bocza od strony kierowcy i troszke od pasazera za kierowcą.
Więc u mnie winna bedzię uszczelka wewnątrz drzwi naprawiał któs z was tą uszczelke.
Po sciagnieciu boczka ukazała się blacha i i wókól niej cienka uszczelka dlatego zanim to zdemontuje proszę was o pomoc
jak sie zabrac za wymiane tej uszczelki
dzięki i pozdrawiam