Napedu tzn? :)
1.7 8v :)
Printable View
Napedu tzn? :)
1.7 8v :)
Czy ta biała to nie jest przypadkiem seria I z pojedynczym gaźnikiem? Bardzo ciekawy egzemplarz:) A co u Imoli? Wciąż szuka właściciela? Szułff naprawdę nie będziesz swojej reanimował? Szkoda, taka ładna:P
Reanimacja wg kosztorysu wyniesie 7tys zl :P
Jedyna opcja dla mnie teraz jest kupno kolejnej 33, najpierw przelozenie nowych partsow, nastepnie zrobienie blachy jak bedzie kasa. Niestety, narazie nie mam nawet tego 1000-1500 na 33 w niezlym stanie (marzy mi sie 16v z napedem tylko na przod i remont silnika), ale w ogole nie moge znalezc pracy, ktora dalaby iluzoryczne szanse na zrobienie czegos takiego ;/
tak Szułff mowie o motorze + skrzyni + wiazki i komputer:)
Amigas, wez ja cala, tam jest tyle nowych czesci, ze wszystko Ci sie przyda, ja bede mial kase, a Ty bedziesz mial calosc :D
chyba masz dobry kolor;) mozemy sie maska i blotnikami przod zamienic;) jaki stan napedu:>
Hmm, silnik nie pali na zimnym na benzynie, ale to jest do zrobienia przez wprawnego elektryka, albo po wypieciu LPG (bo na LPG odpala na luzie) w skrzyni 2 wchodzi roznie, a wsteczny czasem sie nie wbija, reszta napedu w stanie slodkim, przenosi moc na kola super i bez zadnych przeszkod :D
Mam nieodparte wrażenie, że Seria I AR 33 czyli przed pierwszym FL miała maskę bez przetłoczeń i pięciokątne scudetto jak ta na Twoich zdjęciach. Konsole środkową ma wysuniętą wgłąb kabiny czy normalną jak w serii II i III? Mam nadzieję, że kupi ją prawdziwy pasjonat z ogrzewanym zimą garażem;)
od srody alfa u mnie, zaczynaja sie prace...