Ja mam inny kolor auta i uważam że nie ma tragedii ;)
Załącznik 50513
Printable View
Ja mam inny kolor auta i uważam że nie ma tragedii ;)
Załącznik 50513
Mariano 159 sam sobie nakleiles??
cos za wysoko masz to naklejone.Sorry za OT
heh, właśnie googlowałem ten temat, i faktycznie w większości przypadków napis jest niżej niż u mnie, szczerze, nigdy nie zwracałem na to uwagi, może tu ma znaczenie wersja (większość jakie znalazłem to Ti) czy może na jaki rynek wychodziły, albo coś tu było kiedyś kombinowane.
Schodziły też bez znaczków. Z tego co widzę masz tylko "159", a powinny też być z drugiej strony dotyczące silnika np: "JTDM" na zderzaku i pojemność na klapie. Być może miałeś wersję bez znaczków a poprzedni wlaściciel sobie nakleił na chybił trafił. Ja właśnie miałem taką wersję i znaczki sam nakleiłem, ale wcześniej zrobiłem szablony wzorując się na 159'kach stojących na placu magazynowym FAP :)
A co do chlapaczy: nie wyglądają źle. Też chyba zamontuję sobie na przód, bo już mam całe błotniki poobijane od kamieni
Alces jak Ci się sprawują te chlapacze? Myślę, czy by sobie takich nie sprawić.
Nie narzekam. Oczywiście z racji tego, że są mniejsze od oryginalnych nie zapewniają takiej samej ochrony lakieru, ale na pewno pomagają. Póki co nie mam im nic do zarzucenia i wyglądają zdecydowanie lepiej niż oryginalne, dzięki którym 159 wygląda jakby miała jeździć w rajdach szutrowych ;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki, zamówię sobie je ;)