Myslalem Wlodku, ze bedzie jaka impreza w Kaliszu :):)
Printable View
Myslalem Wlodku, ze bedzie jaka impreza w Kaliszu :):)
rastas, rozumiem, że mogę liczyć na wizytę Grupy Warszawskiej na Zlocie w Częstochowie :mrgreen:
Za wszystkich nie odpowiem, ja zamierzam przyjechac :)
Jak bedziesz mial juz spieta stronke z informacjami co , gdzie i jak to zamieszcze te infa na stronie Squadra di Varsavia i rozesle mailiki.
Ładnie Panowie,nawet pokazali was w TVN TURBO.WIDAĆ BYŁO,ŻE WSPANIAŁA ZABAWA BYŁA.Pozdrowionka :lol:
Dzieki. Atmosfera byla super, duzo ludzi, kilkadziesiat Alf .. pogoda wspaniala, czegoz wiecej chciec ? :)
Ja w Warszawce będę 12-13 maja słuzbowo...mam nadzieje ze jakąś piekną Alfe minę po drodze :mrgreen:
Jak będzie błyskał swiatłami koleś na Poznańskich blachach to wiedzcie że to JA 8)
Kolego czy Ty widziałes jak TVN TURBO podeszło do sprawy? Lepiej juz żeby nic nie mówili jak maja gadac takie głupoty i robic taką fuszerkę...Cytat:
Napisał Praga69-Beata
Poprostu żenada...
Rastas co Ty na ten "reportazyk"? Tak sie cholera staraliście, zorganizowaliście świetna imprezę na której nie było chyba osoby która źle by się czuła a tu NAS tak zdawkowo i do tego pod znakiem zapytnaia potraktowali...
Ciekawe czy redaktorzyna jakoś ta informację skomentuje bądź sprostuje...
Żal... ;//
Jest na to sposob. Mowie o materiale TVN. Wystarczy wylaczyc glos !! :)
Co ja na to ? Rozmawialem z FAPem i sa rownie wzburzeni jak my.
Awantura.
Z calej ekipy TVNu najbardziej impreza poodobala sie kamerzyscie :)
<Pocialem wczesniejszy tekst uwazajac, ze badzmy ponad to>
No Rastas...Masz rację...To jemu powinno byc głupio...Choć pewnie nie poczuwa sie do winy i watpliwe że ustosunkuje się do NAszych pretensji i w jakikolwiek sposób sprostuję swój "reportażyk"...
Moja kobieta jest z wykształecenia dziennikarzem i jak to zobaczyła to stwierdziła że "o obiektywności dziennikarskiej to on chyba nie słyszał"...
Moze więc nie znizajmy się do tego żenujacego poziomu...w końcu jestesmy Alfistami :twisted:
Pozdrawiam
Cześć wszystkim! Dziękuje za wspólnie spędzony czas na Torze w Poznaniu oraz organizatorom i koledze _Zaglowi_ za odwiedziny i wspólnie z jego dziewczyna wypite Desparados. :mrgreen:
Co do materiału z TVN szkoda ze został zrobiony tak jak by tylko awaryjność samochodów była najważniejsza ;//
A gdzie nasze pasja związana z Alfami, a jazda na sportowo najbezpieczniej to na torze w Poznaniu. :wink: