-
Kupiłem ostatnio 4 nowe opony Viking ProTech HP 225/45/17 na allegro ze sklepu za 808 PLN z wysyłką. Firma norweska, produkcja europa, DOT2016 gwarancję daje Continental - 5 lat. Opony jak najbardziej ok. Ciche i ładnie trzymają, na mokrym jeszcze nie jeździłem.. Więc myślę, że zakup używek lub tanich "Chińczyków" bez sensu.
-
Vikingi za 800zl? Rozbuj..
720zl z wysylka kupisz sessanty ktorym ten viking nawet do stop nie siega.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Chodzi ci o Vredesteiny? 4szt 17" kosztują ok 1400. Daj linka gdzie komplet będzie za 720 pln.
-
Sorki pomylka, niewiem czemu myslakem ze chodzi o 2 sztuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Ja mam u siebie Matador Heccora 2 i sobie chwale, a jeżdżę na prawdę agresywnie... Słowacka budzetowka, niby stare modele continentala to są
-
A czy ktoś posiada kormorany? ;) Jakie opinie ? warto je brać, czy lepiej jakieś chiny ?
-
polecam włoską firme Marangoni, ja do swojej kupiłem 2 szt. model Mythos, firma we włoszech znana u nas nie bardzo, ale opony porządne, trzymają się drogi, i made in ITALY, nie CHINA, cenowo wychodzi za szt. 220-240zł, mówie o rozmiarze 215/45/r17, jak ktoś ma spory dylemat co kupić, a sam taki miałem, lepiej kupić nową opone niż używaną lub chińską
-
Nie polecam. Kupiłem Chińczyki i okazały sie totalnym badziewiem. Po jednym sezonie opona do połowy zdarta. Brak przyczepności na mokrej nawierzchni
- - - Updated - - -
W tym roku założyłem letnie uniroyal rainsport 3 troche kosztują ale całkiem inny komfort jazdy. Mam je nie cały miesiąc a juz moge je polecic :)
-
Nie ma znaczenia z jakiego kraju 'wywodzi' się marka opon, liczy się opinia o konkretnym modelu opony. Co z tego, że np. Dębice są polskie, jak marka jest własnością Goodyear i w zakładzie w Dębicy produkuje się topowe modele Goodyear, a nie nasze Dębice. Zespół i ośrodek projektowy również się nie mieści w Polsce. Kiedyś miałem Pirelli P6000 i było to okropne badziewie. Strasznie hałasowały, a na koniec zaczęły 'bić'.
-
Infinity INF05 mialem przy kupnie auta i mam na ten (ostatni) sezon. Marka z Dubaju i sa made in Dubai. Poniżej 10 stopni robią sie plastikowe i sztywne. Powyżej - żadnych problemów.Nie za glosne, w deszczu nie ma aquapingu, nie ślizgają sie przy ruszaniu i hamowaniu. Trzeba by bylo moim zdaniem po szalonemu jechac by czuć sie na nich niepewnie.
Poniżej 10 stopni,kiedy nadchodzi zima, zakładam zimowki ;)