było super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
było super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zabawa przednia, oby częściej były takie spotkania. Zdjęcia wrzucę dopiero po poligonie a to niestety gdzieś za miesiąc. Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu z tablicami ZS, ZPL, ZGR i FG
cześć marcin pozdrawiamy wracaj szybko , pozdro od daniel166 i asi ,ZPL
Cudowna Pogoda, pachnący grill, Pepsi Kubek-pełny, mnóstwo atrakcji i co najważniejsze uczestnicy - to wszytsko złożyło się na to , że nasz kolejny zlot był MEGA UDANY. Mam nadzieje, że z roku na rok poprzeczka idzie w górę i będzie coraz lepiej :) :D :)
hehehe wypiję na następnym spocie za Wasze zdrowie :DCytat:
Napisał KUCYK
A tak przy okazji Kucyk, to...
JESTEEEM SZALOOOONAAAAA!
MUUUAUEUA MUEEAOOOAU MłYYY UUOOOOO
:P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
Marcin wracaj szybko (najlepiej Rosomakiem :) ) bo sezon grillowy trwa :)
Marcin miesiąc zleci jak nic :) :) Rosik jakby nie patrzył każdy sie naprawdę bardzo dobrze bawił i ogólnie był pozytyw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zgadzam się w 155% :mrgreen:Cytat:
Rosik jakby nie patrzył każdy sie naprawdę bardzo dobrze bawił i ogólnie był pozytyw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja sie zgadzam o 2,5 procenta bardziej niz Rosik
poznałam Cię Oskar :D masz Mieczysława nasz Alfisto,pozdrowienia Asia166+Daniel166
zlocik superancki, ludziska super
z WIELKIM MINUSEM dla szczeciniaków którzy dziś wyjechali bez do widzenia!!!!! :evil:
poza tym kontunuujcie wątek a dziale ogólnopolskim, w końcu to zlot Ogólnopolski był
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...-vt8363,80.htm