Wielkie podziękowania dla ORGANIZATORÓW i OSÓB którzy pomogli "zmajstrować" tak wspaniały zlot, to jest To czym chwalić się warto nawet pogodę potrafili dostosować do wymagań zaje..... tej zabawy:D
Printable View
Wielkie podziękowania dla ORGANIZATORÓW i OSÓB którzy pomogli "zmajstrować" tak wspaniały zlot, to jest To czym chwalić się warto nawet pogodę potrafili dostosować do wymagań zaje..... tej zabawy:D
Na zlocie było superanckoooooooooo, był to mój pierwszy zlot więc nie mam porównania, ale na podstawie tego jednego powiem że bomba :D Jedyna tylko rzecz to uważam że organizatorzy powinni trochę bardziej się postarać, to znaczy nie zawsze było wiadomo co się dzieje, jak i o której, znajomi na przykład nie pojechali na spływ kajakowy bo nikt im nie powiedział że mają wyjechać w trakcie obiadu, z wyjazdem na tor też jechaliśmy pojedyńczo albo małymi grupami, a uwazam że powinnismy się zebrać wszyscy razem o danej godzinie i wyjechać całą bandą, podobnie było z grillem, jedni przychodzili wczesniej, drudzy później. Z zapisami na kajaki też się zrobił bałagan, kilka list, potem część ludzi wyrzucono z listy, mozna to było rozegrać inaczej. To z mojej strony taka konstruktywna krytyka, mam nadzieję że moderatorzy się nie obrażą za to i że następny zlot będzie jeszcze lepszy:D
Zrobił ktoś jakieś statystyki typu ilość samochodów na torze?
tzn? wyniki przecież masz z modelami w innym temacie. ogólnie było więcej aut, ale nie wszyscy wykonali wszystkie przejazdy :)
A mamy dostęp do wszystkich czasów, nawet osób nie klasyfikowanych z niepełną liczbą przejazdów??
Ja jestem zadowolony to malo powiedziane. Było zajebiaszczo 4 dni to i tak malo. Oby za rok był zlot i przynajmniej tak samo było jak w tym roku. Ekipa Podlaska myśle ze za rok będzie jeszcze większa :)
Ja z żoną jestem zadowolony, było zajebiście.Podziękowania dla organizatorów za zajefajną imprezę. Mamy nadzieję że w przyszłym roku odbędzie się tego typu zlot i będzie jeszcze fajniej.A ekipa z Podlasia będzie jeszcze liczniejsza.