-
Myślę że to jest do zrobienia. Próbowałem kilku kombinacji. Zdejmowałem gumki od silnika- muza odpaliła i po chwili zgasła.
Podczas odtwarzania muzy podniosłem cały mechanizm magnetofonu (rozłączyły się styki) muza jeszcze grała przez jakieś 6 sek.
Myślę że można by pokombinować i oszukać ten system. Np. wlutowując rezysterek w odpowiednim miejscu. To jest tylko moja sugestia. może ktoś to potrafi zrobić.
---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Sukces. Polecam. Używałem kiedyś kasety i transmitera- ale w porównaniu z tym- rewelacja.
Dodam tylko od siebie że jeżeli ktoś by miał problemy z dzwiękiem( jedna strona gra a druga nie) to należy przelutować przewody (chodzi o zamianę biegunów). Ja tak miałem lewa strona rewelacja, a prawa ledwo dyszy. Myślałem że to wina wtyczki, mp3, samego przewodu. wystarczyło tylko przelutować przewód.
Polecam. A dla kolegi który to wymyślił i opracował manual:tee:
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
Jest mały problem. Gdy silnik jest wyłączony wszystko jest ok, gdy odpali się silnik w tle muzy słychać piszczenie którego intensywność narasta wraz z obrotami silnika. Wydaje mi się że jest to związane z pracą alternatora. Podobny efekt miałem gdy używałem kasetki. Jak się pozbyć tego nie przyjemnego efektu, który niszczy dzieło?
-
Twoj przewodzik ma prawdopodobnie jakieś 'przebicie' bądź też może byś słabej jakości izolacja/ekran na nim - niech ktoś potwierdzi.
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
Twoj przewodzik ma prawdopodobnie jakieś 'przebicie' bądź też może byś słabej jakości izolacja/ekran na nim - niech ktoś potwierdzi.<br><br>
-
wirtualna zmieniarka
witam na alegro jest juz dostepna wirualna zmieniarka do af 166 cena 400 zl kupilem dziala rewelacyjnie http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-...822553215.html
jesli ktos chce bardziej rozbudowac swoje centrum multimedialne to tu jest filmik i numer do goscia sprzedaje te urzadzenia 3398068460 wlochy eMail: weckl.79@libero.it
http://www.youtube.com/watch?v=iQe_NrzNoMc&NR=1
-
kolego o tej zmieniarce z audiostrady już było, nawet robiliśmy grupowy zakup :P
-
-
Jest na forum wątek jak podłączyć kamerkę cofania. To można by było podłączyć obraz. Dźwięk tak jak opisał premek. Tylko nie pamiętam czy czasem obraz nie powinien być w RBG a w tej zabawce tego nie ma.
-
Pisane było o tym wielokrotnie. Jak nie ma wyjścia po RGB (powiedzmy Euro), to nie ma szans tego podpiąć (tzn. jest, ale tylko w wersji czarno-białej) bez odpowiedniego konwertera. W tym urządzonku jest tylko composit, więc problemy jak zdanie wcześniej. Temat przerabiałem osobiście z kamerką cofania i skończyło się na założeniu dodatkowego LCD.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 34891
jest 1 jack na 3 cincze ( jakby RGB)
-
Czyli standardowy Composite plus dźwięk L+P, bo na Component mi to tez nie wygląda (z resztą i tak nic by to nie zmieniło).
-
czyli jakia końcówka jest potrzebna ??