coxu ja też się nie orientuję cenowo, ale na samochód mam 70tyś chociaż mam nadzieję, że uda mi się kupić coś do 50 :) Właśnie się ogarniam i jadę jedną zobaczyć tylko, że wiśniową, ale czy kolor ma takie istotne znaczenie? :D
Printable View
coxu ja też się nie orientuję cenowo, ale na samochód mam 70tyś chociaż mam nadzieję, że uda mi się kupić coś do 50 :) Właśnie się ogarniam i jadę jedną zobaczyć tylko, że wiśniową, ale czy kolor ma takie istotne znaczenie? :D
Marta, kolor jest wazny, a wisniowa na zywo jest bardzo ladna (szczegolnie na oryginalnych 18" felgach).
Co do autka, bo tak sie napatoczylem na Twoj temat. Na Twoim miejscu wzialbym 159 z 1.9 16v :) 150KM, zmienic soft i cieszyc sie z jazdy. Wiadomo, ze to nie to samo co 3.2 czy nawet 2.4 JTD, ale byloby ok. Powodzenia :)
Tu masz przykładowe ceny bolidów z pewnego źródła:
159 TBi, distinctive, srebrna, Connect nav, 2009, 40 tys. km
70 tys. zł + rejestracja
159 2.0JTDm, srebrna, 2009, 6tys. km!, bez Connecta,
cena - jak wyżej
159 2.4JTDm, automat, granat, 2006, 90 tys. km, Connect nav
cena - jak wyżej
NIE SŁUCHAJ GO - wiśnia jest brzydka... :P
Daj link do tej Q4 jak jest gdzieś wystawiona...
Ja szukam co prawda 2,4 JTDm Q4, ale wiśni, srebrnej, czy czerwonej nie chcę. Spodobała mi się biała TBi stojąca w ADF'ie, ale to raczej chwilowe zauroczenie :P
Ty lepiej weź z sobą kogoś, kto trochę się na tych samochodach zna, zamiast dyskutować o znaczeniu koloru. Bo potem będziesz miała historyjki takie, jak kolega z V6-ką - więcej wizyt w warsztacie, niż jeżdżenia. Wysoka cena wcale nie jest jednoznaczna z dobrym stanem technicznym.
Nie chcę Ci mieszać w głowie ale z taką kasą to można też rozważyć zakup Brery o ile nie przeszkadza fakt że jest to w zasadzie autko dla dwóch osób czyli raczej mało praktyczne. Ale jak wygląda:P. Jak podoba Ci się 159 to Brera spodoba się na pewno.
Z takimi pieniędzmi to można też pójść w kierunku GT lub nawet starszego Quatroporte :D