No właśnie z tą pogodą - dokładnie od 08.10 ma się pogorszyć. Miejmy nadzieję, że się przesunie.
Printable View
No właśnie z tą pogodą - dokładnie od 08.10 ma się pogorszyć. Miejmy nadzieję, że się przesunie.
:D - wszelkie znaki na niebie wskazują, że się zjawię. Moja połowa zapytuje czy tor też będzie? Choć z naszymi 115 kucami to go z trybun chyba można tylko oglądać hehehehe
Bardzo prawdopodobne, że i ja się pojawię :D
prosze wpisac się na listę - lista dwie strony dalej 8)
1. SOMEONE83
2. 145Q (50/50)
3. ENDER76 +rodzina
4. DRIFT-R
5. Kuba_156
6. Mariano_Łódź
7. bimsky w poczwarze
8. krawat (może nowym nabytkiem)
9. B-ski rzecz jasna
10. amigas
11. blower + plus :]
12. Danus77
13. sikor155
14. sopel100
15. mario595 + rodzinka
16. MichałRTK7 + dziewczyna + BUDRYS
17. krest1 (jak nie zapomnę )
18. Pawcio najprawdopodobniej,jeśli załatwię wolne!
19. borsuk plus może jeszcze jedna 156
20. tata ze swoją 156 (jak się da namówić)
21. Grigori (raczej się pojawię ale na 100% potwierdzić nie mogę, zostaję chrzestnym..)
22. robert75 z żoną (jeśli brat zdąży kupić Alfę 166, to też będzie)
23. Kowall85
24. Viking865
25. Amadi
26. Znajomy AR 147FL TI
27.
Dzisiaj widziałem się ze znajomym, mówił że jego ojciec był dzisiaj w pt i ktoś do niego podbiegł, zaczepił i zapraszał na zlot, ojciec podobno był w szoku:D:D stawiam że to był "ender" hehe...:D
Dzisiaj odebrałem pisemną zgodę na plac. Jutro jadę załatwiać resztę spraw związanych z przejazdem i już będzie wszystko załatwione. Co do dalszego planu napisze wszystko co i jak ( miejsce spotkania, godzina itd ). Ale tak na początek pytam ( bo wszyscy będą chcieli co zjeść ciepłego ) czy są chętni na pizze?? Ulotkę wrzucę jak tylko zeskanuje. Mogę się tym zająć i zamówić ale muszę wiedzieć wcześniej ponieważ właściciel prosił mnie o potwierdzenie ile będzie musiał zrobić ciasta. Będziemy mieli upusty i picie. Miejsce do jedzenia też mamy, bo mamy otwartą szkołę podstawową przy placu na którym będzie zlot. Dla wszystkich którzy orientują się w Piotrkowie powiem że chodzi o pizzerie CALABRIA przy hali. A szkoła to podstawówka nr 8 na Sienkiewicza. Sory że mało się odzywam ale od czwartku walczę z Alfą bo się na mnie pogniewała :( i praktycznie nie siedzę w domu ( załatwiam części ) . Mam nadzieje że jutro już ożyje :).
Pozdrawiam