Jak przerobiony silnik to może i tyle jechał ale górka też musiała być niezła - ogólnie tak mało wiadomo, że ja taki filmik to z licznikiem w ręce nakręcę :)
Printable View
Hmm no ciekawią mnie wasze osiągi. Moja do licznikowych 200km/h leci, jenak potem jest walka o każdy 1km/h. Wygląda, że trzeba będzie porobić testy FES'em
wczoraj na obwodnicy wrocławia leciałem 200km/h ale to chyba max bo dalej ciężko było się bujnąć.
ja moim 8v do 180 idzie jak strzała a potem sie czeka i czeka licznikowe 220 pokazał tylko raz:) za to wracając za Jagielem jadacym jego 156 v6 200 trzymając na tempomacie spalanie na prostej spadlo do 9,6l ale malutka nawet niewidoczna góreczka i wskakiwalo na 15;p pozatym 200 pojedzie ale od 185km/h do 200 to sie czeka jak na kawe w restauracji;p a Gopcio ma przesuniete odciecie na wyższe obroty wiec moze pogonic dużo po czerwonym polu.
16 V 220 jak narazie i to dosc zwawo
ja swoim 1.9 Jtd 115 km kiedys lecialem 200 licznikowo (gps pokazywal jakies 190) ale tak jak kolega wyzej pisal- walka o kazdy 1/km h. A i jechalem w 3 osoby.
Jak jeszcze miałem 147 to nieraz się zdarzało 200 śmigać, ale muszę przyznać, że wg mnie to już był szczyt jej możliwości (115km 8v). Podobnie jak u was do 180 bardzo żwawo się rozpędzała (tak mi się wydawało dopóki nie pojeździłem GT :D ) a potem spokojnie, ale równomiernie do 200 i stop. Opony tam miałem 205/45/R17. Rzecz, która mnie zaskoczyła - spodziewałem się, że wrażenia przy tej prędkości w takim niedużym aucie będą jakbym opuszczał atmosferę w promie kosmicznym, a tu było bardzo w porządku.