-
wiesz tak wstępnie to termin ok ale zależy od mojego planu zajęć na uczelni i od Łukasza pracy
dokładnie damy odpowiedź jak już wszystko będzie ustalone:)
wiesz ja dokładnie się na tym nie znam ale sama nazwa brzmi groźnie:P
szczerze powiem, ze szybciej spodziewałabym się kogoś z okolicy na AC a nie na AH ale widać jak zecie zaskakuje
Karolina
-
No tak jak napisalas to ta awaria brzmi groznie i owszem jest bardzo grozna jesli sie jej nie usunie na czas dlatego musze sie czym predzej za to zabrac. A na alfaholikach jest nas wiecej z Gostynia i okolic:) wiec spokojnie a jakby sie wiecej osob zebralo to tym lepiej bo mozna byloby sie poznac osobiscie i czesciej spotykac razem w naszym gronie :D co nie ??? Mam racje??:D
-
uuu to współczuje
a co do spotkania to naprawdę fajna inicjatywa:)
można byłoby także pomyśleć o jakimś większym spocie i spotkać się z ekipa z Jarocina i okolic, zresztą Grecia już miałeś okazje poznać na forum:)
-
Dla mnie fajny pomysł, mogę podjechać tylko żeby spotkanie nie było 10 grudnia bo wtedy jestem w Gdańsku :P
-
no to super ze jest wiecej chetnych to ja czym predzej musze sie wziasc za wymiane tego lozyska zeby sie zjawic na spocie a lozysko wlasnie dzisiaj kupilem ale z ta wymiana to nie jest taka pojedyncza sprawa i szukam kogos kto moglby mi w tym pomoc heh i zaraz jak wymienie to dam znac z konkretnym terminie spotkania
---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
Koledzy wstepny termin spotu to moze byc 3.12.11 albo 17.12.11. Napiszcie kto bylby chetny i ktora data bardziej odpowiada to wtedy wybierze sie date taka aby mogli przyjechac wszyscy i jak juz bedzie data wybrana to sie rozgladnie za jakims lokalem i miejsca sie zarezerwuje dla nas "Alfaholikow". Najlepiej to zrobmy liste:) a wiec :
1. Młody 25 + Marta ( 3.12 albo 17.12 oba terminy wolne) - kto nastepny chetny ?? Napiszcie pod spodem w dalszych pkt:)
-
-
2. Crokus (obojętnie) :)
3. Skipas (oba terminy pasują)
-
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)
-
właśnie dziś zarejestrowałem Alfunię, jutro do mechanika i na komputer pokasować choinkę i śmigać :)
Myślę sobie że jakby jakiś spot w Lesznie czy coś to ja bardzo chętnie wpadne...:)
apropo... ma mozne któryś z kolegów komputer a zeby podłączyć , oczywiscie pytam o takiego człowieka ktory się zna na tym co robi :P:D
-
No to super to w takim razie musisz Ty rowniez pomyslec nad tym zeby zorganizowac spot u siebie w lesznie to ja wpadne napewno do Leszna :) a tym bardziej ze ostatnio czesto bywam w Lesznie :d bo bylem wczoraj i dzisiaj i jutro jade i bede w Lesznie:)