Wejdż w manuala jest podwieszony tam masz wszystko ładnie rozrysowane
Printable View
Wejdż w manuala jest podwieszony tam masz wszystko ładnie rozrysowane
patrzylem tam jest ze sprezarka a ja mam bez i niewiem jaki pasek dlugi ma byc i jak puszczony
Dzisiaj mogę Ci fotkę pyknąć jak będę looknąć tą gumę, w swojej mam z ale w tej drugiej bez sprężarki. Pasek jak się nie mylę idzie bezpośrednio z wału bez żadnej rolki napinającej.
Patrzałem u siebie i ciężko bez sprężarki połączyć pompę wspomagania.Trzeba by było troszku przerabiać.Pasek idzie z wału bezpośrednio na sprężarkę poprzez rolkę.Następny pasek idzie ze sprężarki na pompę wspomagania.Odległość na sprężarce między dwoma paskami będzie jakieś 2 cm i o tyle trzeba wysunąć pompę wspomagania w kierunku podłużnicy.Wychodzi z tego że sprężarka musi być a jak nie to trzeba przerabiać mocowanie pompy.Ale gówno.
Ale mowa o TS czy V6?? Jak TS to ja jutro ogarnę temat z fotkami:)
grzybek_bgi mowa o V6
alfapier, znowu zabawa beze mnie? nawet nie daliscie znac ze zaczynacie, z checia bym pomógł, widac mam teraz honde i ooo:p
Andrzejku chyba jednak będzie problem.Na tych rysunkach jak się dobrze przyjrzeć już jest błąd.Pompa wspomagania jest schowana względem wału korbowego.Zresztą sami zobaczcie.
Pewnie trzeba mieć inne koło pasowe pompy wspomagania(dłuższe)