przeplywomierz to jest pierwsze co mi sie wydaje. odpenij i zobacz jak auto bedzie chodzic. ale wydaje mi sie ze to jest problem. jak cos to mozemy sie spotkac i zobaczymy co jest nie tak.
Printable View
przeplywomierz to jest pierwsze co mi sie wydaje. odpenij i zobacz jak auto bedzie chodzic. ale wydaje mi sie ze to jest problem. jak cos to mozemy sie spotkac i zobaczymy co jest nie tak.
Witam Dchedogi no ostatnio odpinałem przepływomierz no i jak dla mnie bez zmian oprócz tego że marchewka się zaświeciła ale mam też stary przepływomierz co gościu wymieniał i powiem Ci że jak podmieniłem to troszkę tak jak by lepiej na tej starej co gość miał a spotkać no to możemy się chętnie może coś Ci przyjdzie do głowy jak zerkniesz . To kiedy masz czas żeby się umówić ?? Pozdrawiam.
widze chłopaki ze działacie:),mnie tez dawno tu nie było,Dchedogi,czy to ty byłeś pod bankomatem ing w niedziele,zatrybiłem po czerwonej 166:D
Odrazu spota ze zrobcie :D:D LOtek pierdpoło mam dla Ciebie wizytówki od Kamila bo ja bylem na spocie w Chorzowie a nie to co inni wola sie po kinach wozic zamiast na spoty wielcy alfaholicy :P:P:P
bo tak a jak sie cos dzieje to Preston niby pracuje na nocki :P a do Chorzowa to jezdzisz :P na jakies grile :P a tak to nie masz czasu .:P
ten bankomat coś bardzo mnie nie lubi ostatnio ,karty wciąga ,kasy nie daje...
Preston cisza ma być:D co to za krzyczenie mi tu na forum:P wiem że masz bo wiem że byłeś. Przy najbliższej okazji sobie odbiorę i ureguluje $$$:P a na następnego większego spota też jadę:D
Witam Dchedogi . sory że nie odpisałem wczoraj ale miałem sporo roboty w pracy i nawet nie dałem rady wejść na forum. Jak by co to daj znać kiedy znow miał byś chwile czasu .Albo napisz mi esa 792540696. Pozdrawiam.
A co z wasza sobota robicie u siebie spota???
Wpadł bym do was ale mam na popołudnie Bałahahah
Strasznie mi przykro z tego momentu ojojojoj