andrzew to fakt ze sciganie to nie było :P ale wsumie troszku cisnelismy ..w dodatku jak na taką pogode hehe to troszku ryzykowna ta jazda :mrgreen:
ja myslałem ze Ty mi pomrygałes i Ci przypadkiem zgasły hee a tu jednak taki zonkal..
Printable View
andrzew to fakt ze sciganie to nie było :P ale wsumie troszku cisnelismy ..w dodatku jak na taką pogode hehe to troszku ryzykowna ta jazda :mrgreen:
ja myslałem ze Ty mi pomrygałes i Ci przypadkiem zgasły hee a tu jednak taki zonkal..
No troszke lecieliśmy. Mrygnąłem Ci światłami i mi zdechły wszystkie
:twisted:
tak myslałem hehe.. a moja mi mówi Ty oni się usmiechali ...
a ja sobie mówie jasne :P
no domysliłem sie ze mi mrygłes i Ci zgasły.. ale myslałem ze polecsz dalej w strone słonka a tu patrze swiatła zgasły a po chwili Ciebie nie ma.. :roll:
Dzisiaj o 21.45 parking Berti na 1-go Maja.... stała czerwona 155 jeśli dobrze pamiętam numery to ZS 5xxxE :?: Ktoś z forum... :?: :>>>
wczoraj widziałem ciemna 156 koło komisarjatu niedaleko Wałów godzina hmm koło 21 8) ...
Rosik nie ładnie :roll: :roll: Widzę , że wynająłeś pracowników , a w domku siedzisz i pijesz piwko :P :P Tak to jest jak są jakieś mistrzostwa piłki nożnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcin80
Ja Wam dam łatwiznę! Wiecie ile teraz taki ulotkarz chce pensji? :mrgreen: Ja tu wykosztowuję się na nasz klub :P
Rosik, a ja czekam na tę ulotkę za wycieraczką mojej czerwonej strzały i ... nic. A piwko jak czeka, tak czeka :wink: :mrgreen:
Pogoń pracowników, niech szukają :D
hmmm a czy jak wcisnę dwie to oznacza dwa piwa :?: :mrgreen:
Nie, Rosik, to nie oznacza dwóch, bo gdybym tylko przytaknęła, znalazłabym pewnie skrzynkę ulotek :mrgreen: