Ja również poradziłem sobie z problemem nie składających się do końca lusterek. Polecam produkt K2 07, ze zdjęcia, który nie wysusza i znakomicie smaruję. Po zastosowaniu kilkakrotnie złożyłem i rozłożyłem lusterka. Problem zniknął. Załącznik 194185
Printable View
Ja również poradziłem sobie z problemem nie składających się do końca lusterek. Polecam produkt K2 07, ze zdjęcia, który nie wysusza i znakomicie smaruję. Po zastosowaniu kilkakrotnie złożyłem i rozłożyłem lusterka. Problem zniknął. Załącznik 194185
Czy elektryczne lusterka można złożyć ręcznie bez szwanku dla nich?
Można. Ja tak robiłem i normalnie się składają dalej elektrycznie jak i manualnie.
Złożyć można.
Ale rozłożyć elektrycznie złożonych lusterek nie. Można ręcznie rozłożyć tylko ręcznie złożone lusterko.
Zgadzam się
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
Panowie, a czy ktoś z Was miał taką przypadłość jak ja? Mianowicie przy składaniu elektrycznym lusterek jest wszystko normalnie, ladnie się chowają. Przy rozkładaniu natomiast - prawe lusterko rozkłada się normalnie do pozycji sprzed rozłożenia, a lewe odchyla się tylko trochę, mniej więcej na połowę. Jakiś silniczek do wymiany?
Połowa wątku jest o tym problemie. Rozwiązanie masz w poscie na samej górze tej strony. Trzeba nasmarować mechanizm.
Cześć. Przeczytałem cały wątek i wiele innych, ale nic się nie dowiedziałem tego co chciałem :)
Mam składane lusterka na przycisk w panelu drzwi, ale prawe lustro nie działa, nie składa się i nie działa ustawienie góra, dół, prawo, lewo.
Pytanie. Bezpiecznik? Gdzie ich szukać? Ktoś wymienił lustro?
Może jest ktoś na forum z Bydgoszczy kto ma temat znany?
Szybkie pytanko do tych, co się porwali na dołożenie składanych lusterek- wystarczy kopić lusterka, moduły i zaprogramować? Żadnego druciarstwa?
Koledzy powiedzcie mi, w wyciągu z wyposażeniem w ASO wynika ze moje auto mialo elektrycznie składane lusterka, lecz w tego co zauwazylem to sklada sie je tylko recznie, nawet guzika nie mam na tym kółku od lusterek. Co to może oznaczać ?
Załącznik 200657