przyczaiłem że coś nie tak, ale gość wkurzający napisałem na gg i zero odpowiedzi :P eh... zapytałem o lampe itd no i czy mogę sobie swój komputer pod nią podpiąć :P
przyczaiłem że coś nie tak, ale gość wkurzający napisałem na gg i zero odpowiedzi :P eh... zapytałem o lampe itd no i czy mogę sobie swój komputer pod nią podpiąć :P
może jakiś domorosły tuningowiec się nią zajął i na resztę brakło sprayu
a wracając na co zwracać uwagę przy zakupie głównie z motorem bo resztę mankamentów zawieszenia ogarniam
Może się czepiam, ale moim zdaniem coś ewidentnie z nią nie tak - przebieg za mały moim zdaniem, tył moim zdaniem jest nie do końca jak powinien być - minimalnie źle spasowany zderzak, ale może się mylę i na siłę czegoś szukam. A to że oznaczenia dobrze przyklejone to jeszcze nic nie mówi - może się już nauczyli jak ma być :D Poza tym jak handlarz na wstępie jest dziwny w kontakcie to lepiej już na wstępie go "olać" ...
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Bo o tej lampie to już nie mówię bo to ślepy widzi :D
Przecież to JTD jest mega wujowo naklejone!
Kurtyna ciągnie się od przedniego słupka aż po tylny. Chroni zarówno głowy tych siedzących z przodu jak i tych z tyłu. Nie jest dzielona i w razie zderzenia bocznego odpala cała, nie zależnie od tego czy wszystkie miejsca są zajęte czy nie. Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości skąd tyle oznaczeń :)
PS. Sorki chłopaki za off topic. Pzdr!
no to szukam dalej :) do Płocka nie mam daleko ale 120 km to i tak za dużo żeby jechać w ciemno bo temu nawet się nie chce odpisać, ma w aukcji ze kontakt gg lub tel no więc piszę i nic... Szukam dalej.
kolego jak masz 120 km to warto podjechać,ja moją kupiłem tez od handlarza i juz rok pomykam ,nie narzekam,jak myślisz ze kupisz w polsce od osoby prywatnej,z salonu taką alfe, w polsce mało realne ,jeszcze na wypasie,to sie grubo mylisz!!!,zachwilę koledzy powiedzą ze można od osoby prywatnej kupić ,dobra można ,ale no wcześniej napewno sprowadzał, a 3/4 będzie przez handlarzy,potem jazda z 2 latka i do sprzedania,wiec ja bym podjechał pomacał ,bo naprawde rodzynek sie trafił sedan +jtd 16v,co do liczników prawie każda alfa z zachodu ma krecony licznik jeszcze w dieslu,moja też napewno miała ,jedynie co mozna zrobić to pomiary na kompie ciśnienie i takie tam pierdoły ,czy silnik wmiarę dobry,jak boisz sie przebiegów to jedynie benzyna ,wtedy może być realny przebieg