-
Na mnie nie patrze, ja już w te wakacje organizowałem 2 większe grille z czego jeden spotkał się praktycznie z zerowym zainteresowaniem a drugi z dość przeciętnym. Tym razem to ja mam ochotę pojechać sobie gdzieś na spot bez żadnego stresu i poczucia obowiązku, jeśli coś zaproponujecie to ja się na pewno stawię :)
A pomysł ze spotem 2-dniowym... brzmi kusząco :D dla mnie może być i namiot :P
-
Namiot to może i nie, bo za zimno, ale gdybyśmy na naszym pięknym dolnym śląsku wynajęli jakieś domki albo pokoje w hotelu/pensjonacie przy okazji nie płacąc za to jakichś ogromnych pieniędzy, to ja bym chętnie pojechał. Tylko rzućcie pomysł, gdzie można pojechać, bo ja teraz nie mam na to żadnego pomysłu. Szczególnie, że przed chwilą sąsiedzi podpisali mi oświadczenie o szkodzie, więc dostanę odszkodowanie i naprawię zderzak który mi zniszczyli. Pozdrawiam i życzę wszystkim bezproblemowych sąsiadów (ja niestety nie wszytskich takich mam)
-
pomysł jak zawsze dobry tylko jak znam życie to na 2 dni to będzie mało chętnnych. może lepiej poprzestać na 1 dniu
-
i co proponujecie?? może Duszniki Zdrój lub "zieleniec latem"
-
Fajny pomysł z miłą chęcią bym wpadł na spot:cool:
-
Zapraszamy serdecznie wszystkich kolegów z okolic bliższych i dalszych czekam na propozycje
-
Pytanie gdzie ja juz proponowaem duszniki zdroj spotkanie i przejazdzka bellami do zielenca 10km to baza narciarska najwyzej polozona osada na dolnymslasku :)
9ps nie mam polskich literek w pacy jestem) :P
-
ja się pisze, zawsze to jakieś zakręty;d
-
Panowie i panie kto za dusznikami? w sobote 25.08??? dodam że ma być w miescie jakiś koncert (większe gwiazdy) ale musze sie dowiedzieć czy aby w tą sobote i dam znać
- - - Updated - - -
sorry ale ten koncert w piatek
Burmistrz Miasta Duszniki-Zdrój oraz Miejski Ośrodek Kultury i Sportu w Dusznikach-Zdroju zapraszają na Dusznickie Pożegnanie Lata. 24 sierpnia – godz. 16.30 – Boisko przy Al. Chopina W programie Koncert Grupy SPLOT Koncert zespołu The Castrat Project ze Stronia Śląskiego Koncert Bartka Dębskiego – finalisty niemieckiej edycji Mam Talent Koncert Zespołu ENEJ Koncert Ewy Farny
-
Kolego w 3 dni nie zmontujesz ekipy na taki wypad, wiem z doświadczenia że takie rzeczy to trzeba z tygodniowym wyprzedzeniem organizować bo ludzie lubią mieć czas do namysłu :P Tak na spontanie to możesz sobie zorganizować spotkanie na parkingu w parę aut :) Poza tym z naszych okolic do Dusznik to już trochę drogi jest.
No jestem ciekaw co wam ogólnie wyjdzie z tego planowania :)